Sinkkunaisia syytetään nirsoilusta niin Suomessa kuin Kiinassakin – ”Rumille oppineille käy huonosti”, varoittaa kommunistien naisjärjestö” (HS)

Hellyttävää. Kiinalaiset ovat huolestuneita rumien naisten naintimahdollisuuksista oikein valtionjohdon tasolla. Suomessahan tällaiseen vahtimiseen on syyllistynyt ainoastaan Timo Soini säälitellessään jokunen vuosi takaperin duunarimiehiä, jotka eivät kuulemma kelpaa koulutetuille, ilkeille naisille.

”Nämä tytöt toivovat parantavansa kilpailuasetelmiaan kouluttautumalla pidemmälle. On traagista, että he eivät tajua naisen arvon vähenevän vuosi vuodelta.” (HS)

Traagista. Mä en tiedä onko tuo teksti Homma-foorumilta vai viitataanko edelleen kiinalaisiin. Sekin on traagista.

Ironista kyllä kiinassa on yhden lapsen politiikan tähden nuoria naisia paljon vähemmän kuin miehiä. Tämä kiusaaminen johtuu siis kuten muuallakin maailmassa lähinnä miesten epätoivoisuudesta. Nuo rumat ja koulutetut saattavat pihdata ihan vaan siitä syystä, että tajuavat sen. Nirsoileehan sitä. Valtion propaganda taas ei välttämättä uppoa, koska vaikka olisi rumakin, ehkä sillä koulutuksella tajuaa kuuluvansa vähemmistöön, joista on pula eikä toisinpäin. Siispä jokainen misu on saatava kellistettyä hinnalla millä hyvänsä. Ruma ja koulutettukin kelpaa. Pakko kelvata.

Helsingittäret voivat onneksi huokaista helpotuksesta. Helsingissä kuten joillain muillakin suomalaispaikkakunnilla sukupuolijakauma on päinvastainen. Miehiä on vähemmän. Siellä ne ovat miehet, jotka ovat rumia, koulutettuja nirsoja, joiden arvo vähenee vuosi vuodelta. Ilman painostusta he jäävätkin yksinäisiksi ylijäämämiehiksi.