Ja taas sitä juostaan, nimittäin ympyrää. Persut ovat ehdottaneet naisten asemaan sellaisia huononnuksia, ettei moneen vuosikymmeneen ole nähty tässä maassa. Suomalaisten avioliitossa synnyttävien naisten eläkeikää pitäisi laskea, koska pakolaiset pukkaavat enemmän lapsia maailmaan. Taas siellä istutaan Mein Kampfia hikisissä kourissa puristaen peläten muslimien maailmanvalloitusta.

Siitä on tosiaan jo jonkun aikaa kun joku on viimeksi ehdottanut, että naisen aseman tai oikeuksien tulisi olla riippuvaisia siitä onko hän avioliitossa vai ei. Tauno hyvä, miten tämä parantaa naisen asemaa? Eikö eläkkeeseen riitä se, että käymme töissä siinä missä muutkin ja hyysäämme sovinistimiehemme, jos sellainen on vahingossa suomalaisen naisen kotiin päässyt muuttamaan ja pyöräytämme lapset siinä samassa maailmaan? Entä sitten jos eroaa lasten teon jälkeen? Mitäs Kela siihen sanoo? Eläkevuosien huijausta? Pitääkö siihen sohvaperunaan oikeasti kiinnittää itsensä käsiraudoilla? Kirjoitetaanko laki, ettei miehiä saa jättää lasten teon jälkeen?

Tässä ei voi nyt olla kyse syntyvyydestä, koska silloin persut tietenkin ehdottaisivat pitkiä äitiyslomia tasapuolisesti niin parisuhteissa eläville kuin yh-äideillekin, joiden aikana maksettaisiin kunnon tukia. Sillä tavalla syntyvyyttä tuettaisiin. Tämähän on loogista mutta eihän kukaan koskaan ole tosissaan väittänytkään, että persut, nuo eduskunnan ikuiset trollit, olisivat koskaan sanoneet mitään loogista. Koska te lakkaatte äänestämästä näitä pellejä? Kuka äänesti perussuomalaisia, jotta he voisivat huonontaa naisen asemaa vaalikauden aikana?

Ensin naiset ovat vuosia pois töistä äitiyslomien aikana mutta sitten ahkerimmat synnyttäjät päästetään vielä eläkkeellekin vuosikymmenen muita aiemmin. Ainoa mikä tästä seuraa on se, ettei yhdenkään työnantajan kannata palkata naisia lainkaan. Enkä unelmoisikaan väittää, että persut olisivat niin tyhmiä, etteivät tätä tajua vaan väitän, että he ehdottavat sitä juuri siksi, että tietävät tämän. Mietitäänpä hetki, miten ihmeessä eläkkeelle nuorempana lähteminen tukee äitien oikeuksia. Ei mitenkään. Tarkoitus on vain saada naiset naimisiin lahjuksia vastaan. Naimisiin meno ei sitä syntyvyyttä nosta ja jos huolehditaan laein siitä, että ne isät huolehtivat lapsistaan, olivat vanhemmat sitten yhdessä tai eivät ja missä tahansa siviilisäädyssä, ei tähän mitään Kettusen ehdottamia naisen aseman huononnuksia enää tarvita. Katolilaista syntyvyys- ja perhepolitiikkaa. Täysin tarpeetonta ja hyödytöntä sivistysvaltiossa.

Pistetäänkö keltaiset tähdet avoliitossa synnyttävien hihaan? Taas…sillä vuosisatojen ajan naisen arvo ja oikeudet on sivistymättömissä valtioissa määritelty hänen miehensä kautta. Ja jos sitä miestä ei ole, ei ole arvoa eikä oikeuksia. Tätä, hyvät naiset ja herrat, kutsutaan sovinismiksi.

Mun älykkyysosamäärä laski pysyvästi ainakin pari pojoo siitä hyvästä, että vahingossa törmäsin taas perussuomalaiseen logiikkaan. Se tulisi luokitella terveydelle vaaralliseksi.

Ei, tällä ei tosiaan ole mitään tekemistä naisten oikeuksien turvaamisen kanssa. Tähän ei selkeästikään ole mitään muuta syytä kuin se, että persuilla on 16 sinkkumiestä eduskunnassa, jotka ei millään saa naista, kuten lakialoitteen allekirjoittaneiden määrästä näkee. MIHIN, OI MIHIN te olette minun kovalla työllä hankkimani verorahat heittäneet?!? Pentti Kettusen palkankorotukseen!! Maanpetturit…