OMG OMG OMG. Siis nyt Jape kerto et ne anto Hilulle fudut koska ne ei niinku luota siihen koska se puhuu niin paljo bullshittii ja sit nää feministi tyypit sano siihen et ihan selvää sovinismia toi koska se Timpe on mies ja Hilu niinku ei oo. Ja Jape sano siihen et sielä hallitukses mis ne fudut annettiin oli puhuttu ihan bullshittii. Se oli siinä yrittäny et miks pitää antaa fudut ja ne ei osannu sanoo paitsi et Timpe kerto et Vicky oli sanonu taksijonos et Hilu oli sanonut et Timpe on paska jätkä.  Jape vaan sano et omg mikä paska peruste.
No sit se tuli se Sepe joka on proffana siel jossain et näiden vitun ulkopuolisten jotka ei tiedä mistään mitään pitäis niinku pitää turpansa kii ja ettei sekään tiedä mitä sielä tapahtuu mut sen verran se sano et onko tiätsä tarpeeks niinku sellasii perusteita sille et vois sanoo et Hilu on puhunu bullshittii ja ettei siihen voi luottaa. Koska sit Sepe oli kans sitä mieltä et ei voi sanoo silleen et Hilu puhuu hirveesti bullshittii koska Timpe oikeesti on niinku paska jätkä tiätsä. OMG
Arto, Vesa, Jarppe, Reiska, Petri , Kai, Hanne, Asko ja Jone on niinku Hilun puolel mut silti Timpe ite, Pena, Veijo, Masa, Jorma, Jori, Jani, toinen Vesa, Auvo, toinen Veijo ja V-P oli antanu sille fudut. Ja mä luulen et täst tulee tappelu ja Arto, Vesa ja Jarppe ja ne muut antaa Timpelle ja niille turpaan. Mut ennen sitä niin ne kutsuu Timpen open, yhen toisen Masan sinne, et se niinku selittäis niille et mitä on tapahtunu ja kenelle pitää antaa fudut. Koska Hilu oli sanonu et Timpe oikeesti on ihan paska jätkä vaikkei Vicky muistakaan et sellasta olis sanottu sielä keikalla eikä se muista et se olis sellasta sanonu kenellekään eteenpäin mut silti Hilu sanoo et paska jätkä se on ja se oli menny valittaan siitä koska Timpe on niinku häiriköiny sitä ja ollu silleen ihan et yo bitch fuck off johon Hilu oli ihan et OMG toi ei siis toooodella oo asiallista. I sooo can’t believe you just said that.
Ja kohta ne miettii siel et okei Timpe on oikeesti paska jätkä mut saako niinku Hilu sanoo sitä sen kaverille ja saako sitä laittaa facebookiin. Ja jos se joutuu sen takii niinku hoitoon niin saako se kertoo sen psykiatrille sitä ettei se puhuis vaan silleki paskaa. Ja sit tulee taas joku poroproffa ja sanoo et ei niinku saa kertoo kenellekään jos joku kiusaa et pitää pitää turpansa kii ja vaan koulussa pitää kertoo opelle mut niinku sit oikees elämäs pitää vaan olla ihan up yours ja tiätsä niinku mitää ei olis tapahtunu ja olla silleen esimerkkinä nuorille et tälleen tää homma toimii et jos on niinku paska jätkä niin saa paljo palkkaa eikä saa fuduja mut jos on joku mussuttava itkupilliakka niin saa fudut ku ei kestä vähä vittuiluu et mitä me tästä opimme, sen pituinen se ja he elivät sossun tuilla onnellisina elämänsä loppuun asti.