Olen vihainen. Olen hyvin hyvin vihainen. Yhteiskunnassamme piilee vaara, josta tässä poliittista korrektiutta palvovassa yhteiskunnassa ei saa puhua. Se olisi epäkorrektia. Se olisi vihapuhetta.

Suomeen on hiljalleen hivuttautunut ryhmä ihmisiä, jotka rakentavat eripuraa ja kahtiajakoa maahamme. Yhteinen isänmaamme on vaarassa. Näiden ihmisten arvot ja maailmankuva poikkeavat huomattavasti  omistamme ja on olemassa vaara, että he väkivalloin pyrkivät valloittamaan ja täyttämään koko maan. Ulkomailla näin on jo käynyt. He ovat kasvaneet erilaisessa kulttuurissa vaikkakin aivan meidän naapurustossamme. He eivät koskaan sopeutuneet yhteiskuntaan, koska yhteiskunta ei ole koskaan hyväkysynyt heitä täysiarvoisiksi jäsenikseen. Nyt he janoavat kostoa.

Näitä ihmisiä on jo joka puolella Suomessa. Erityisesti heitä kuitenkin löytyy Itä-Helsingin lähiöistä minne he muualla epäonnistuttuaan ryömivät halpojen vuokrien ja likaisten lähiökapakoiden houkuttelemina. Onko heitä oikeasti turvallista päästää asuttamaan kokonaisia lähiöitä ilman kosketusta normaaleihin, tavallisiin suomalaisiin?

Heillä on paitsi oudot tavat myös oudon kuuloinen perussuomalainen nimi. Heistä huomaa kyllä jo pelkästä ulkonäöstä ja tuoksusta, että he ovat erilaisia. Torstaisin haisee hernerokka ja muuten se kuvottava grillimakkaran tuoksu joka täyttää koko kerrostalokäytävän. He eivät kuulu meihin. Heistä näkee heti, että heidän isänsä olivat jotain sivistymättömiä perussuomalaisia maatalonisäntiä ja äidit naapurin sonneja.

Nyt en tietenkään tässä väitä, että heidän ulkonäkönsä olisi se varsinainen ongelma. Sehän olisi rasistista. Ongelma on se, että heidän kaltaisensa nuoret ovat potentiaalisia kouluampujia. Heidän kasvuympäristössään on jotain niin poikkeuksellista, että osa heistä tarttuu aseeseen, säntää vanhalle koululleen ja tulittaa viattomia siviilejä. He kuvittelevat olevansa itse oikeassa ja kauniit ihmiset väärässä. Kauniit ihmiset taas eivät ryntäile ympäriinsä ampumassa ihmisiä. Lisäksi heidän rotuisensa usein joutuvat viettämään pitkiä aikoja ilman seksiä. Tämä seksuaalinen frustraatio taas ei kuulu suomalaisen yhteiskunnan arvoihin. Heidän kaltaiset myös suosivat venäläisiä vaimonostosivustoja, käyttävät prostituoituja ja istuvat kotona pelaamassa tietokonepelejä. Me emme halua tällaista kehitystä Suomeen. Tällainen elämäntyyli ei kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan. Mutta jos rumat saisivat päättää, me kaikki eläisimme noin. En luonnollisesti nyt halua yleistää. Myös rumien joukossa on harvinaisen hyvin sopeutuneita poikkeuksia. Pääasia on vain, että he eivät häiriköi kauniita ihmisiä ja elävät heidän sääntöjensä mukaan kiltisti ja mieluiten tietenkin ei meidän omassa naapurustossa vaan jossain kauempana.

Mietin mahdollisuutta perustaa keskustelufoorumi, jolla rumiin suomalaisiin kyllästyneet ihmiset voisivat keskustella tästä vakavasta poliittisesta uhasta. Jos heidän kaltaisten ihmisten annetaan jäädä Suomeen, on mahdollista, että lopulta me kaikki suomalaiset alamme näyttää samanlaisilta. Tällaista kauhuskenaariota ei varmasti kukaan halua. Britannia on hyvä esimerkki siitä, mitä tapahtuu kun rumat ihmiset lisääntyvät. Englantilaiset ovat tunnetusti Euroopan rumin kansa. Miten voimme estää tällaisen negatiivisen kehityksen Suomessa? Yhdessä! Ja ilman, että meidät hiljennetään ja syytellään rasismista. Kysehän Ei missään nimessä ole näiden rumien ulkonäöstä vaan siitä mitä he ja heidän kaltaisensa rumat edustavat. Emme halua menettää Suomea tällaisten ihmisten käsiin, koska heidän ihmisoikeuskäsityksensä ja kulttuurinsa ovat niin erilaisia. Haluan myös huomauttaa etten ole rasisti vaan ainoastaan ulkonäkökriittinen.

Nyt sitten alkavat jotkut viherpiipertäjät huutamaan ihmisoikeuksia rumille ja syyttämään minua rasismista. Heille haluaisin todeta, että tämä on kärjistetty blogikirjoitus, joka sisältää sarkasmia ja on pohjimmiltaan pelkkä läppä. Huomauttaisin vielä lopuksi, etten ole kansanedustaja ja sananvapauden nimissä saan heittää siis läppää. HUOM! Bloginpitäjä pidättää oikeuden ja kieltää yksittäisten, joitain mahdollisesti loukkaavien lauseiden erottamisen lauseyhteydestään ja niiden käsittelyn vakavina poliittisina lausuntoina.

Haluatko tulla yhdessä rakentamaan tällaista Suomea?

 

 

PS. Kaikki rumia ihmisiä halventavat kommentit sensuroidaan tässä blogissa. Myös väkivaltaan kiihottaminen tuomitaan ja viestit sensuroidaan.