Naiset ovat lopulta ihan yhtä sekopäitä kuin miehetkin. Siinä missä mies hakkaa vaimonsa, nainen sylkee miehensä makaronilaatikkoon. Siinä missä mies käy vieraan kimppuun baarijonossa nyrkein, nainen kamppaa ”vahingossa” kilpasiskon tantereeseen. Koska on olemassa miehiä, joille nainen tai vaimo on vain jalkojenvälinsä, kokki, siivooja ja lastenhoitaja, on siis oltava olemassa myös naisia, joille mies on vain kukkaro, sutenööri, vahtimestari ja putkimies.

Vaimonhakkaaja on miesten alinta kastia edustava sika. Alistujavaimo on naisten alinta kastia edustava hiiri. Kun he kohtaavat, syntyy verilöyly.

Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja on kuulemma ilmoittanut facebookissa olevansa ala-arvoinen hiiri ja tekee niin kuin käsketään. Se selittänee hänen nousunsa kokoomuksen riveissä varapuheenjohtajaksi asti sukupuolestaan huolimatta. Kommentti herätti paheksujat etenkin kun varahiiri kielsi raiskauksen mahdollisuuden avioliitossa. En oikeastaan halua tietää enempää yhdenkään kokoomuslaisen seksielämästä. Vain nainen, joka on halvaantunut kaulasta alaspäin pysyvästi, kokee, ettei sillä ole merkitystä antaako suostumuksensa vai ei. Jos seksi on joka kerta vain velvollisuus, on helppo ymmärtää, että alistujan päässä alkaa seksin ja raiskauksen välinen ero hämärtyä.

Toivon, että tulevaisuudessa sen sijaan, että kokoomusnuoret levittävät omia seksielämänsä ongelmia facebookissa väittäen niiden olevan osa normaalia elämää, he menisivät seksiongelmiin suuntautuneen pariterapeutin puheille ja pistäisivät siten ensin oman kotipesänsä kuntoon. Jos edelleen tuntuu siltä, että on ihan sama raiskaako aviomies vai ottaako vapaaehtoisesti, ehdotan mitä pikimmiten ottamaan avioeron. Edes hiiren ei tarvitse levittää, jos ei siltä tunnu.