Mistä kolosta tämä kommunisti on oikein ryöminyt? Tarkoitan tietysti Björn Wahlroosia. Kapitalismin vihollinen numero yksi, Björn Wahlroos, se vain jatkaa kampanjointiaan vapaan työvoiman käyttöä vastaan.

Björniä ottaa taas päähän. Tällä kertaa siksi, että Björnin assistentti (se joka osaa laskea) on kaivanut jostain tiedon, että vain norjalaiset työskentelevät vähemmän kuin suomalaiset. Tämä onkin kapitalismin ongelma. Siis juuri tämä, että työntekijöitä ei voi kahlita teräsketjulla liukuhihnaan kiinni ja niin karmaisevalta kuin se kuulostaakin, täytyy heille maksaa myös palkkaa. Vanhassa kunnon kommunismissa näin ei tarvitse tehdä.

Björnin nuoruudessahan mustaihoiset orjat korjasivat puuvillapeltojen sadot eivätkä häirinneet pitkää päivää vetävien johtajien torkkuja. Orjat eivät myöskään lähde eläkkeelle ilman Björnin lupaa. Kommunismissakin lomat ja eläkkeet ovat turhia, koska lomalla ei ole mitään tekemistä, eikä eläkkeillä elä. Björn laski, että muissa maissa ihmiset tekevät töitä 45-50 vuotta. Näissä muissa maissa painellaan riisipelloille viisivuotiaina ja kuollaan 45-vuotiaina sydänkohtaukseen. Koulutettu suomalainen pääsee työelämään 23-30 vuotiaana. Puolivuosisataa myöhemmin nämä dementikot sitten pitäisivät työpaikoillamme bingolounaita terveellisessä 70-80 vuoden iässä.

Minä en halua 70-80-vuotiata mummoja pyörimään ympäriinsä työpaikkani käytäville pissapussiensa kanssa. Björn Wahlroosinkin olisi jo aika jäädä eläkkeelle. Aivoista on aika jättänyt jo ajat sitten.