Mitä mitä mitä! Miksi sellaisilla viihdyketavaroilla kuin lehdet ja kirjat on matalampi arvonlisävero kuin sellaisilla tarpeettomilla hyödykkeillä kuin ruoka?!!!!!!!!! Ja sitten joku kehtaa vielä kauhistua kun tilannetta yritetään korjata. Mitä helvettiä ihminen tekee kirjalla, jos ei ole varaa ostaa ruokaa? Sitä paitsi eikös ne köyhät käy lukemassa kirjansa kirjastossa? Suomessa on kuulemma oikein maailman parhaat kirjastopalvelut ja eniten käyttäjiä.

Aikakauslehdet kuten Seiska ovat niin välttämättömiä kapistuksia, että ruoan alvia pitää pitää 13 % että saadaan valtion kirstut täyteen. Parturipalveluiden alv on 9 %: Että eihän siinä mitään jos on kuolemassa nälkään, mutta onpahan tukka hyvin. WTF! Miksi ruoasta peritään ALVia ollenkaan? Keräisivät tasaverolla kaikesta muusta sitten sen määrän mitä verotuloja tarvitaan. HALOO!

Ja toinen idioottimaisuuksien idioottimaisuus: Pidennetään työikää ja lyhennetään lomia. Ja työttömyysprosentti on samaan aikaan mikä? Mitä jos lyhennettäisiin työikää ja jäätäisiin eläkkeelle niin että nuoret pääsee töihin ja pidennettäisiin lomia niin, että työnantajat joutuisivat ottamaan enemmän porukkaa töihin.

Ruoan ALV 0-5 prosenttiin ja kaikille työpaikasta riippumatta 50 päivän vuosilomat! Tästä ei tingitä. Tämä on nyt täysin vasemmistopolitiikka mutta olkoon. Musta tulee tällä menolla äkkiä kommunisti, jos tämä paska ei lopu. Onneksi Suomessa on sentään yksi puolue jäljellä joka oikeasti puolustaa kansalaisten oikeuksia. Vahinko vaan että perussuomalaisten paskanjauhanta vie niiden äänet.