Mitä eroa on anarkistilla ja terroristilla? Terroristithan tietysti kunnioittavat yhteiskuntajärjestystä ja järjestäytyvät kiltisti asettelemaan pommeja roskiksiin ja metroihin. Anarkisti ei periaatteessa voisi järjestäytyä ja toimia ryhmässä, koska sehän ei ole enää anarkiaa. Yhteistoiminnalla anarkisti rikkoo siis uskontoaan vastaan, joten ryhmittäytyneet anarkistit siis ilmeisesti ovat jotain trendianarkisteja, joiden mielestä on tosi siistii olla mukana omassa pikkukerhossa, mutta ne ei ole ihan täysin sisäistäneet mistä anarkiassa on kyse.

Anarkiassahan on se kiva juttu, että nehän ei oikein pidä mistään. Heillä on tällä hetkellä ilmeisesti käynnissä joku kampanja, jossa suomalaisten anarkiatietoisuutta nostetaan. Suomalaiset ovat viime aikoina oppineetkin paljon. Ainakin sen etteivät anarkistit pidä roskiksista eikä turvalaitekopeista.

Kuinka monta trendianarkistia sitten tarvitaan polttamaan yksi turvalaitekoppi? Yksi ei halua polttaa sitä periaatteesta, koska järjestäytynyt anarkialiitto yrittää pakottaa sitä toimimaan liiton tahdon mukaisesti. Toinen ei voi, koska ei tiedä suunnitelmasta, koska ei voi osallistua järjestäytyneen anarkialiikkeen tapaamisiin elämänkatsomuksensa takia. Kolmas on pilvessä vastalauseena poliisivaltion huumelaeille. Neljäs on äitin luona pummaamassa ruokaa ja röökii. Viides päivittelee anarkistiliiton nettisivuja. Kuudes on vankilassa edellisestä tuhopoltosta. Seitsemäs vastustaa tulitikkuja periaatteesta, koska ne pitää ihmisiä töissä siellä tulitikkutehtailla. Kahdeksas on käymässä työvoimatoimistossa. Yhdeksäs on valmis polttamaan turvalaitekopin, mutta se luulee, että se poltti sen jo eilen. Kymmenes istuu kotona pimeässä lukemassa oikeustieteellisen pääsykokeisiin. Sillä yhdennellätoista ei ole varaa maksaa anarkistiliiton jäsenmaksua. Ja se kahdestoista, no sitä ei vittu vois niinku vähempää vittu kiinnostaa tollanen vittu järjestäytyny anarkia. Turvalaitteemme siis poltti selkeästi järjestäytynyt anarkisti numero 13.

Numero 13 on kuulemma muutenkin erittäin kunnostautunut anarkiatoimissaan. Liitto esittää kunniamitalia. Numero 13 on seuraavissa eduskuntavaaleissa kova ehdokas anarkistipuolueen listoilla ja hänestä povataan seuraavaa jytkyä. Anarkistipuolue ajaa omaa asiaansa ja lupa hajottaa vittu kaikki virastot ja paska eduskunnat. Niin ja tietenkin ne vitun turvalaitekopit.