No niinpä. Ehud Barak on löytänyt ratkaisun maapallon kaikkiin ongelmiin ja etenkin sotiin. Rauhan Nobel Ehud Barakille! Kaikki tänne Suomeen vaan jos ei halua tulla tapetuksi. Jos haluaa asua jossain muussa maassa, kannattaa varautua siihen, että tulee tapetuksi. Ei muiden maiden poliitikkojen voi olettaa ajavan sellaista politiikkaa, että heidän omat maat saataisiin turvallisiksi ja todistetusti parhaaksi maaksi maailmassa. On parempi, että muut poliitikot saavat jatkaa tappelemista. Onhan sotia ylläpidettävä. Mitä siitä tulisi, jos kaikkialla olisi hyvä olla. Silloin ei saataisi millään mittareilla selvyyttä siihen, mikä on maailman paras maa elää. Suomi jäisi jalkoihin ja joutuisi ehkä jakamaan ykkössijansa. Onhan kaikkien etujen mukaista, että muiden maiden poliitikot pitävät omat maansa kurjina paikkoina elää, eivät pyri liennyttämään konflikteja ja sotia vaan pikemminkin lietsomaan niitä. Ja sitten jos jollekin ei kelpaa, niin lähtee sitten vain Suomeen. Ehdotan, että Helsingin kaupunginvaltuusto alkaa pikimmiten rakentaa kaupungin vuokra-asuntoja niille neljälle miljardille maailmalla, jotka eivät halua tulla tapetuiksi poliitikkojensa takia.

Meitä ennen täällä ei ollut ketään. Meillä ei ole ikiomaa pyhää kirjaa, mutta luolakirjoituksistamme käy selvästi ilmi kenen metsästysmailla sitä ollaan. Eihän tänne kukaan selväjärkinen haluaisikaan. Tänne tullaan vain silloin kun ei jakseta enää tapella paremmista maa-alueista etelämpänä. Meidän esi-isämme olivat luusereita, jotka eivät jaksaneet tapella vaan palelivat mieluummin. On myös mahdollista, etteivät he vain koskaan tajunneet, että etelässä olisi lämpimämpää. Onhan meillä sisua, joten periksi ei anneta vaikka pari varvasta jäätyisi.

Mutta täällä ei tarvinnut tapella. Paitsi venäläisten ja ruotsalaisten kanssa. Eihän meidän maita kukaan haluakaan. Paitsi venäläiset ja ruotsalaiset. Eihän täällä ole mitään luonnonvaroja, jotka herättäisivät ulkomaalaisten valloitushimot. Paitsi kulta, puhdas vesi, metsä, malmi ja ylimääräistä maata enemmän kuin kukaan pystyy käyttämään jne. Eihän venäläisistä ja ruotsalaisista mitään haittaa tai vastusta ole. Nehän ovat vain kaksi entistä supervaltaa.
Täällä ei tapella, koska ei haluta. Ei siksi, etteikö riitapukareita löytyisi, jos haluaisi vähän heilutella nyrkkiä tai heitellä pikkukiviä. Ehkä seuraavalla kerralla kun venäläiset alkavat kiukutella, voimme pyytää, että jos he eivät halua elää rauhassa, heidän tulisi muuttaa Israeliin. Siellä ei ole näin tylsää.