Miksi kaikki olettavat, että marsilaiset ovat niin tyhmiä, että ajelevat ilmakehässämme valot päällä? Ufo-buumi on ollut käynnissä jo vuosikymmeniä. Luulisi, että jos joku haluaa tulla planeetallemme, kidnapata kansalaisiamme ja tehdä heillä lääketieteellisiä kokeita, he olisivat jo huomanneet lehtiotsikot ja tajunneet sammuttaa ajovalot. Miksi niistä ufoista pitää aina näkyä hirveä poukkoileva valoilmiö? Osaavatko ne oikeasti rakentaa niin edistynyttä tekniikkaa, mutta sitten tulevat tänne tekemään kuviolentoja yötaivaalle paraativalaistuksessa?

Lisäksi otsikoista voisi päätellä, että ne unilääkkeet, joita he ovat antaneet kidnapatuille kansalaisillemme, eivät ole toimineet. Heillä on muistikuvia kauheista lääketieteellisistä kokeista ja kidutuksesta. Useimmat muistavat ne kuitenkin vain hypnoosissa, mutta silti. Eikö tilauksessa pitäisi olla hypnoosinkestävä muistinpyyhintävehje?
Lisäksi näissä yhteydenotoissa on jätetty huomiotta meidän sci-fi kirjallisuus kokonaan. On kaikenlaisia mahdollisuuksia naamioida itsensä joko avaruuspukuun, ettei näytä niin pelottavalta tai sitten jopa vuorata itsensä tekoiholla niin että näyttää ihan ihmiseltä. Miksi ne sitten edelleen tulevat tänne vihreinä ja antennit sojottaen vaikka ne tietää jo, että sillä ulkonäöllä ei saa kovin lämmintä vastaanottoa?
Planeetta Maan kansalaisena tahtoisin tehdä intergalaktisen valituksen. Toivottavasti ne siellä niiden YK:ssa tai jossain planeettavaltuustossa voisi miettiä meiltä tulleen palautteen perusteella nämä kuviot uusiksi. Ei menny ihan niinku Strömsössä tämä…