Soinin leikkauslista on huvittavaa luettavaa. Leikataan kaikkialta muttei arvioida kuinka paljon leikataan. Pääasia että leikataan.

TOP5 huvittavimmat:
-      EU-jäsenmaksut - 200 miljoonaa euroa, josta Iso-Britannian jäsenmaksuhelpotus 74 miljoonaa.
-      Maahanmuutto (mm. perusteettomat turvapaikkahakemukset, ylipitkät käsittelyajat) - ei arviota summasta.
-      Hallinto ja byrokratia - esimerkiksi maatalous- ja ympäristöministeriön yhdistäminen luonnonvaraministeriöksi. Ei arviota summasta.
-      Pakkoruotsi - ei arviota summasta.
-      Kriisinhallintajoukot - ei arviota summasta.
Entäs tämä natsi-imitaatio kulttuuripolitiikasta á la persut: "Valtion myöntämiä kulttuuritukirahoja on ohjattava siten, että ne vahvistavat suomalaista identiteettiä. Tekotaiteelliset postmodernit kokeilut sen sijaan olisi syytä jättää taloudellisesti yksittäisten henkilöiden ja markkinoiden vastuulle". :D Soini varastaa Metalliliitolta, varapuheenjohtaja Saarakkala Mein Kampfista. ”Ei me olla rasisteja tai uusnatseja, me vaan ollaan niiden kanssa samaa mieltä kaikesta.”
Vasemmisto ei leikkaa vaan antaa. Vasemmisto osaa arvioida summankin: tasan 750 euroa kuussa. Ei tässä muuten mitään, mutta jos olisin nähnyt tämän otsikon silloin 70-luvulla, jolloin tämä päätös olisi pitänyt tehdä niin uskoisin siihen. Vasemmiston on hyvä luvata. Niillä ei ole mitään mahdollisuuksia päästä sellaiseen asemaan, että tuo pitäisi toteuttaa. Ja lyödäänkö vetoa, ettei tuokaan koske opiskelijoita. Ihminen tarvitsee 750 euroa yhdeltä luukulta, opiskelija puolet siitä kolmelta luukulta.
Keskustan viikon kampanjauutinen on kyllä naurettavin. Ne vaativat kaikille tasapuolisesti lähipalveluja. Toisin sanoen sitä mitä meillä jo on. Ei kai auta vaatia samaa mitä meillä jo on, jos ei kerro miten ne aiotaan tarjota toisin että homma oikeasti pelittäisi. Muutenkin tämä on huono veto. Siinä missä persut ja vasemmisto kuten edellä mainitusta huomaa, vetoaa yksilöön oikeastaan iästä sun muusta huolimatta, on keskustan kampanjointi taas persoonatonta jargonia, ympäripyöreetä sosetta, josta voi päätellä vain sen, että ilmeisesti joku maalainen jossain ei ole saanut tänään postiaan.
Munamies ei ehdi euroviisuihin enää, mutta pääministeri siitä sentään ehdittäisiin leipoa. Miettikää sitä glamouria. Munamies Berlusconin tupareissa. Munamies ja Stubb maratonilla. Munamies suoristi Obaman kravattia ja Obama hymyili. Munamies leikkaisi kuorimakoneista ja antaisi lisää rahaa kanankakkaan. Taidetta hän tukee, antaisi lisää rahaa sketsiohjelmiin ja vaatisi myös lähipalvelut jokaiseen kanalaan.