En kyllä ymmärrä tota porukkaa, joka kommentoi tätäkin lapsen kidutusuutista siihen tyyliin, että ovat itsekin saaneet remmistä ja se oli vaan hyvä. Väkivalta on kulttuuri-ilmiö ja se vain voimistuu ellei laki ja yhteiskunta puutu asiaan. Lapsia kohtaan tehdyt rikokset kodeissa jäävät usein pimentoon, koska lapsi ei tiedä oikeuksiaan eikä osaa tehdä ilmoitusta väkivallasta. Mitä tekisi aikuinen ihminen jos joku tunkisi tabascoa suun täyteen ja pakottaisi jääkylmään suihkuun väkivallan uhalla? Eläimiäkään ei saa kohdella näin ilman rangaistusta. Valitettavan moni aikuinenkin hyväksyy tällaisen kohtelun puolison taholta ja nekin jäävät ilmoittamatta. Sitä ei auta se, että yhteiskunta ja media toitottavat sitä, että nyt on taas joku lapsi mennyt turhia itkemään kun joku vanhempi on uskaltanut häntä kurittaa. Sitä ei auta se, että kotiväkivaltaa väheksytään eikä puolison tekemä pahoinpitely muka ole yhtä paha kuin ventovieraan hyökkäys.

Se mikä mua kuitenkin jäi vaivaamaan kun katsoin Youtubesta tuon jakson mainoksen oli se, miten Dr. Phil ottaa tällaisenkin asian esiin. Psykologit ja terapeutit eivät varmasti oikeasti kyllä käyttäydy noin. Niin pöyristyttävää kuin tuon äidin käytös onkin, ei Dr. Philissä enää edes yritetä peitellä sitä, että kyseessä on viihdeshow. Nämä ihmiset menevät sinne oletettavasti hakemaan apua ongelmiinsa. Lopputulos kaikissa muissakin jaksoissa näyttää kuitenkin olevan se, että Dr. Phuoskari haukkuu ensin potilaan pystyyn, sitten antaa yleisön haukkua potilaan pystyyn, ja kun tätä on tehty puoli tuntia, on hänen ylhäisyydellään viisi minuuttia aikaa ihmeparantaa potilas kertomalla hänelle miten hänen tulee muuttaa käytöstään. Ikään kuin tämä äiti nyt yhtäkkiä parantuisi sillä. Tiedä häntä, ehkä nämä idiootit, jotka puolustavat tämän tyyppisiä kasvatusmetodeja oikeasti ovat niin tyhmiä, että tuolla tavalla tulee tuloksia.
 
Dr. Philissä näyttää muutenkin nykyään olevan aiheina kaiken maailman tusinajulkkisten haastattelu. Ilmeisesti maailmassa ole tarpeeksi sairauksia jäljellä ja nyt pitää keksiä jotain nopeasti.