On tässä perussuomalaisten nousussa se hyvä puoli, että oikeiden poliitikkojen pitää alkaa puhua selkokieltä, jos haluavat pitää työpaikkansa. Jos persut pelaavat ihmisten tietämättömyydellä ja sillä että hokevat joitain sloganeita, joita kansa ymmärtää niin tosikkopoliitikkojen on pakko alkaa selittää selkokielellä kansalle mistä politiikassa on oikeasti kyse.

IL:Jouko

 

Kiviniemi käärii hihojaan ja uhoaa kuin nyrkkeilyottelun edellä. Tahtoo kuulemma ottaa mittaa Soinista. Siinä ei sitten auta puhua koreita tai edes järkeviä kun Soini sekoilee omiaan. Vähän niin kuin yrittäisi puhua jehovan todistajalle järkeä.

Häpeän kyllä silmät päästäni sinä päivänä kun ulkomaisissa lehdissä kirjoitetaan Suomesta se sama otsikko mitä joistain muista maista onkin jo kirjoitettu eli että äärioikeisto voitti vaalit.

Ennen vanhaan meilläpäin oli tapana vaikeina aikoina kääntyä vasemmiston puoleen, haikalla itärajan yli, koska Neuvostoliitossa oli kaikki niin paljon paremmin. Nyt kansa köyhyydessään kääntyy oikeiston puoleen kuvitellen, että nämä tukisivat heitä. Ei oikeisto sitä ole ennekään tehnyt. Se ei kuulu oikeiston tehtäviin. Tämä persu-porukka on kuitenkin se sama, joka haluaa ne ihmiset, jotka eivät pysty pitämään itsestään huolta, pois tukiluukuilta laiskottelemasta. Miksi juuri ne ihmiset, joilla ei oikeasti olisi varaa äänestää persuja tekevät sen? Ymmärtäisin (vaikken siltikään hyväksyisi) jos persujen kannattajat koostuisivat liikemiehistä ja muista rikkaista, jotka haluavat siipeilijät ja rikolliset pois kuluttamasta heidän rahojaan. Mutta kun persujen äänestäjät ovat itse juuri niitä vähäosaisia, joita persut halveksivat. Että köyhille pitäisi kyllä saada rahaa mutta ei niille väärille köyhille vaan vain itselle. Milläs erotellaan ketkä sitä yhteiskunnan tukea ansaitsevat? Riittääkö pelkkä ihonväri vai onko olemassa valkoisen värisiä, jotka eivät ole persujen tuen arvoisia? Pitääkö heidän alkaa kantaa jotain merkkiä, vaikka keltaista tähteä hihansuussa, että heidät erotetaan tukea ansaitsevista kansalaisista?

Kannattaisikohan sittenkin panostaa siihen koulutukseen vähän yhteiskunnan rahoja. Persujen nousu on verrattavissa ääri-islamiin. Kumpaakaan ääriliikettä ei olisi olemassa, jos kansa ajattelisi aivoillaan. Koulutetut eivät liity Al-Qaidaan eivätkä persuihin.

Nyt myydään Neuvostoliiton sijaan utopiaa valkoisesta Suomesta ilman köyhiä. Musta mies lähtee ja valkoinen rikastuu. Ei täällä ennenkään ole mustia köyhiä tarvittu maata pilaamaan. Kyllä ne persu-juopot ovat tämän maan ennenkin ihan itse pilanneet. 

Muistakaa äänestää!

Das Homma :D

ja Ne toiset