Jos ilmastonmuutos tarkoittaa sitä, että Helsingin leveysasteilla alkaa talven keskilämpötila lähennellä -20 astetta, alan vastustaa kasvihuoneilmiötä raivokkaasti.

Koska ilmastonmuuton johtuu ilmeisesti auringonpilkuista, on ne saatava kuriin. Tarkemmin sanottuna auringonpilkkujen määrä on pidettävä vakiona ja suomalaisten etujen mukaista olisi että niitä olisi mahdollisimman paljon. Mitä enemmän auringonpilkkuja sitä lämpimämmät ajanjaksot pohjoisilla leveyspiireillä. Näin se homma toimii.
Yksinkertaista. No sitten nämä auringonpilkut kuulemma esiintyvät noin 11 vuoden sykleissä. Ensimmäisenä tulee mieleen, että ei kai Suomen presidentinvaalit vaikuta asiaan. Kuuden vuoden vaalikaudet kertaa kaksi johtaa siis siihen lopputulokseen, että jos presidentti valitaan kahdesti, on yhden presidentin valtakaudella hyvät säät ja seuraavalla huonot.
Tätä yhteyttä ei ole todistettu, mutta tosi epäilyttävää se kyllä on.
Auringonpilkut johtuvat auringon magneettikentästä ja erityisesti magneettikentän turbulenssista. Aurinko pyörii nopeammin päiväntasaajallaan kuin napa-alueillaan. Tämä johtaa siihen, että sen pituuspiirit menevät sekaisin ja sotkuun ja synnyttävät auringon sisuksissa magneettikentän, joka pyrkii sen sisuksista kohti pintaa. Pinnalle päästyään tämä reaktio synnyttää aurinkopilkkuja, jotka esiintyvät usein jaksoissa, mikä taas johtaa lämpimämpiin aikakausiin. Lisäksi on havaittu, että nopeasti pyörivillä tähdillä auringonpilkkujaksoja on useita kun taas vanhoilla ja väsyneillä ei välttämättä lainkaan. Tai näin ainakin Wikipedia väittää.
Tämän reaktion jälkeen maapallolla on nähtävissä erilaisia reaktioita kuten otsonikerroksen ohentuminen ja sitä myöten kohonneet hiilidioksidimäärät kun valtameret alkavat ilmaston lämpenemisestä johtuen vapauttaa ilmaan huomattavasti ”normaalia” enemmän hiilidioksidia. Ja Suomi saa siedettävät, leudot talvet. J Loppu hyvin kaikki hyvin.
Tätä auringonpilkkujen katoamista vastaan on nyt sitten taisteltava miekat tanassa ja raivokkaasti ellei halua hytistä -50 asteen pakkasissa loppuelämäänsä.
Teen siis action planin:
1.    Aion henkilökohtaisesti tukea auringonpilkkuja vaatimalla, että auringon pyörimisnopeutta kiihdytetään, jolloin auringonpilkkuja syntyy enemmän. Vaadin sitä päivin ja öin. Liityn puolueeseen, ympäristöjärjestöön ja käyn mielenosoituksissa enkä pidä ihmisistä, jotka eivät vaadi samaa.
2.    Vaadin, että eduskunta tekee suunnitelman siitä, mitä aineita käyttämällä (hiuslakat, kodinkoneet jne.) saadaan kaikki yhdessä vaikutettua siihen, että auringon napa-alueet pyörivät entistä hitaammin ja vastaavasti päiväntasaaja-alue entistä nopeammin, kiihdyttäen näin magneettivirtojen sekasotkua.
3.    Kun magneettivirrat on saatu sekaisin, aion myötävaikuttaa siihen, että nämä magneettisotkut pääsevät pinnalle moninaisiksi auringonpilkuiksi. Alan kerätä rahaa, että voisimme ehkä rakentaa maapallolle suuria magneetteja, jotka vetävät puoleensa auringon magneettivirtoja ja osoittaa ne sitten kohti aurinkoa vetäen magneettivirtoja puoleemme.
4.    Lisäksi valtamerien lämmittämiseksi lupaan pissiä mereen joka kesä.