Siis v…vee vee vee. Ei siinä mitään, että eläinrääkkääjistä saa tietoja rekisteristä. Ihan järkevää. Ei siinä mitään, että pilipaliliikemiehistä on liiketoimintakieltorekisteri. Sekin hyvä. On se niin hyvä, että kaikesta tällaisesta saa kyllä tietoja, mutta missä on vaimonhakkaajien ja raiskaajien ja murhaajien rekisteri? Niistä ei saa kirjoittaa, niiden kuvia ei saa julkaista. Edelleenkin alan olla sitä mieltä, että muutan henkilötietoihini tiedoksi, että olen koira. Sellainen söpö pieni sylikoira. Se taitaa olla ainoa tapa saada ihmisoikeudet.

Miksei niin voisi tehdä? Sukupuolenvaihtoleikkauksessa käyneet saavat kai korjata henkilötietojaan ja vaihtaa sukupuolta. Ainakin lehdessä oli juuri juttu, että tällainen mies oli joutunut leikkauksen takia eroamaan vaimostaan. Kai se tarkoittaa silloin sitä, että sukupuoli on ihan lain edessäkin muutettu. Äidinkieltäkin saa kuulemma muuttaa. Nimeä saa muuttaa. Kansalaisuuttakin. Miksi sinne ei saa kirjoittaa, että luopuu ihmisoikeuksista, koska niistä ei ole mitään hyötyä ja ottaa mieluummin eläinoikeudet. Vaikka ei nekään taida olla ihan täysin kunnossa.
 
Itse asiassa paperilla vissiin molemmat olisikin kunnossa. Niitä ei vaan noudateta oikein kumpiakaan. Nykyään tuntuu, että ihmisoikeuksien tai ylipäätään oikeudenmukaisuuden puolustamista pidetään tyhjänpäiväisenä valittamisena. Paras vaan tottua siihen niin tää maailma vaan toimii jne jne jne. Sitten kuitenkin eläinten oikeuksien puolustaminen tai otsonkerroksesta huolestuminen ja kierrättäminen on niin saatanan kunnioitettavaa. Eikö noiden kaikkien pitäisi olla jokseenkin tärkeitä? Ihmisoikeudet vaan nyt ei ole se in juttu, joten just nyt kannattaa mieluummin erotella omenankuoret siemenkodasta huolellisesti eri jätesäkkeihin (maatuviin) ja nuolla kakkavaipat puhtaaksi.