Hohhoijaa. Vuosi vaihtui, mutta samat vanhat otsikot jäivät. Joku teini on taas suostunut harrastamaan seksiä maksua vastaan Berslusconin kanssa. Victoria Beckham näyttää väsyneeltä. Kim Kardashianilla on kurvit kohdallaan. Mutta sitten silmiin osuu: Miksei teinejä kiinnosta seksi. Tässä täytyy olla joku virhe. Onko toimitus kännissä?

Kyse oli sitten japanilaisteineistä ja vielä pojista kaiken lisäksi. Japanilaiset uhkaavat kuolla sukupuuttoon, koska teini-ikäisiä poikia ei kiinnosta seksi. Mitäköhän ne siellä oikein sitten mahtavat tehdä? Ehkä japanilaiset pitävät enemmän tamagotchien kanssa leikkimisestä. Saakohan sellaisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä eläinrääkkäystuomion? On nämä kulttuurit ihmeellisiä.  Italialaiset miehet taas stereotyyppisesti viettävät hormoniensa vallassa koko aikuisikäänsäkin eivätkä siis mitään muuta oikein ajattelekaan. Suomalainen mies taas ajattelee seksiä kaikenaikaa, jos lähettyvillä ei ole kaljaa/urheiluruutua/omaa vaimoa.
 
Ongelmia tuottavat kuulemma myös seksittömät avioliitot. Japanilaiset voisivat tietenkin ottaa oppia iranilaisista ja säätää lait, joiden mukaan miesten on harrastettava seksiä vaimojensa kanssa tai tulee tupen rapinat. Miksei niin muka voisi tehdä?
 
Taidan tavoista poiketen napata Shirleyn kainaloon ja ottaa nokoset kunnes maailmalla tapahtuu jotain kirjoittamisen arvoista. Näillä herneillä ei paljon richter-mittarit väräjä.