Olen päättänyt tutkia onko suomessa neuvostohallinto, joka on naamioitu kapitalistiseksi demokratiaksi. Syytä epäilyyn on monia. Otetaan nyt helppona esimerkkinä erityisesti se, että matkustaminen Suomessa on tehty mahdottomaksi. Kuten Neuvostoliitto, haluaa Suomi siis salaa kontrolloida väestön liikkeitä. Ihmisiä ei päästetä vapaasti liikkumaan maan sisällä. VR varmistaa sen käsiin hajoavilla junilla ja samaan aikaan Finnair alkaa lakkoilemaan niin ettei maasta pääse poiskaan. Yhteistyössä venäläisten kanssa itärajalle kasvatetaan sellaiset autojonot, ettei sieltäkään pääse pois. Ruotsin kautta voisi tietenkin ajella vapaasti, mutta kuka helvetti nyt sinne haluaisi lähteä. Sitten posti aloittaa tukilakon, ettei suomalaiset edes voi lähettää kirjettä ulkomaille että päästäkää meidät pois täältä. Jos yrittää lähettää pullopostia meren taa, saa syytteen ympäristörikoksesta.

Omalla autolla jos maan sisällä yrität liikkua niin poliisi estää senkin. Heidän viimeisin aseensa on virheellisiä huumetestituloksia tehtaileva pikatesti. Ensin lennät suoraan auton ratista putkaan pariksi päiväksi ”selviämään”. Itket kuulusteluissa syyttömyyttäsi ja odotat pari viikkoa virheellisten tulosten paljastumista veritestissä. Sillä välin vaimo ottaa avioeron ja sossu vie lapset, koska narkkarin on ensin myönnettävä ongelmansa. Sitten kun virhe paljastuu, ei varmaan tee mieli ajaa enää Tampereelle.
Seuraavaksi soluttaudun Kansallisarkistoon ja aion selvittää kuka oikein oikeasti voitti vuoden 1918 sisällissodan? Virallisesti valkoinen suomi selätti punaisen kuus-nolla, mutta mitä jos se onkin vain kommunistien propagandaa?
Tämä ei jää tähän!
Suomen tutkimuskeskus ry
Vanhempi tutkiva journalisti
Shirley Holma