Ruotsalainen syyttäjä Assangen jutussa on nainen, Marianne Ny. Sovinisti tai miesasia-aktivisti näkisi tässä selkeän salaliiton. Etenkin kun tapauksen yksityiskohdista voisi päätellä, ettei vapaaehtoisesti harrastetusta seksistä voi nostaa raiskaussyytettä. Tapauksen syyttäjä kuitenkin huomauttaa, että raiskauksia on myös muunlaisia kuin puskaan kiskovat tuntemattomat pervoraiskaajat. Näinhän se menee, mutta Suomessa ei ainakaan raiskauksena tuomita mitään muita kuin niitä tapauksia. Ruotsissa ilmeisesti riittää, että jos saa tietää miehen harrastaneen seksiä toisen naisen kanssa saman viikon sisään niin voi varata oikeuden muuttaa mieltään ja vapaaehtoisesta seksistä tuleekin raiskaus. Kostostahan tässä sirkuksessa on kyse. Oikeiden raiskausuhrien kärsimys taitaa kuitenkin olla aika kaukana tästä tilanteesta.

Hyvänä esimerkkinä oikein kunnon sovinismista on tämä artikkeli Finnairin lakosta IL:ssä. Se kertoo naisesta, joka halvaannutti Suomen lentoliikenteen eli lentoemojen lakkokenraalista. Artikkelissa muistutetaan, ettei lakkokenraali Thelma Åkersia päästetty pomoksi vuonna 2004. Asioilla ei pitäisi olla mitään yhteyttä. Paitsi tietenkin jos sovinisti haluaa asiat esittää siinä valossa.
 Jos mies johtaa lakkoa, puolustaa hän työntekijöiden oikeuksia. Jos nainen johtaa lakkoa, ajaa hän jotain henkilökohtaista vendettaa. Lakkokenraalin isosisko on oikein rekrytoitu kertomaan tästä luonnonoikusta taustoja. ”Thelma Åkersin nenälle eivät isot pojat hyppineet lapsenakaan.” Tässä on siis kyse kovasta palasta, jolla ei tosiasiassa ole mitään tekemistä oikean asian kanssa. Naiset kun huutavat tyhjästä vain osoittaakseen, ettei isot pojat saa hyppiä nenille. Peniskateudestahan kaikki lähtee. Nainenhan on luonnostaan alistuva ja johtajan taipumuksia osoittava nainen on luonnolle kauhistus.
 
Lakkokenraali on kuulemma hyvin tiedostava ja tarmokas ihminen. Hän on nainen. Hän ei tee vain työtään ja sitä mikä on oikein. Hän vain oman persoonallisuutensa takia louskuttaa turhaan leukojaan. Naisjohtaja saa olla johtaja vain jos miehet ovat sen aseman hänelle suoneet. Hän on siis ensin alistunut kuten hänen luonteelleen kuuluu ja kiitollisena ja nöyränä ottanut vastaan pikkupomon pestin, jonka saunakerhon pojat ovat armollisuudessaan hänelle antaneet. Åkersin kaltaiset omilla ansioillaan valta-asemaan nousseet naiset ovat puolihulluja psykopaatteja, geneettisiä epäsikiöitä, jotka eivät ole huomanneet ettei heidän jalkojen välissään roikukaan kurttuinen pippeli.
 
IL:n toimituksen artikkelille tämän näkökulman valinneen toimittajan voisi sulkea Marianne Nyn kanssa pussauskoppiin. Kyllä ne sen verran hyvin yhteen soppii. Katsotaan kumpi saa raiskaussyytteen kun heidät päästetään ulos. IL voisi analysoida Nyn ja kertoa meille miksi hänen kaltaisensa nainen tuhlaa aikaansa ja opiskelee juristiksi sen sijaan, että täyttäisi luonnonlakien hänelle asettamat velvollisuudet ja hoitaisi kotona lapsiaan. Ny voi puolestaan maata koko toimituksen ja sitten nostaa raiskaussyytteet muutaman viikon päästä, jos toimitus lakkaa vastaamasta hänen puheluihinsa.