Pattayan seksityöläiset eivät ole pelkästään naisia. No siinä tapauksessa! Mä olin sellaisen harhakuvan alaisena ollut monta vuotta, että toi prostituutio on sellasta epämiellyttävää riistoa ja raiskausoikeuden ostamista. Mutta eihän sitä miehet tekis työkseen, jos siinä on jotain epämiellyttävää. Miettikää nyt kun vois kävellä suomalaiseen baariin, lyödä pojalle/tytölle neljäkymppiä kouraan ja heti sitä alkaa silmittömästi tekemään mieli harrastaa seksiä. Ja ihan minkälaisen körilään/haahkan kanssa tahansa. Kyllä niin voi käydä! Ei se mitään riistoa ole!

Siis eihän nämä thaimaalaiset seksiduunarit ole edes mitenkään huonossa asemassa. Asuvat siellä sellasissa olosuhteissa hiekkarannoilla mihin tuhannet suomalaiset pyrkii vuosittain. Tunteikas rakastelu maksaa kuulemma sellaisen 40 euroa, joten ei niillä mistään pikkurahasta voi olla puute, jos noilla hinnoilla lähtee. Kuulemma suurin osa asiakkaista vieläpä tinkii siitäkin, ja silti irtoaa, että kyllä siinä todellisesta rakkaudesta sillon on kyse. Sehän on halvempaa kuin suomalaiselle naiselle illallisen tarjoaminen suomalaisessa ravintolassa. Kätevää. Puhuakaan ei tarvi, kun ei se kuitenkaan ymmärrä, kun mies kertoilee syvällisesti Lapin kullan ja Koffin hienonhienoista makueroista.
On se hyvä, että suomalaiset miehet tuntee tällaista vastuuta naisten oikeuksista ja köyhien olosuhteista, että tekevät näin avokätistä hyväntekeväisyyttä. Kahden viikon matkan aikana rakkaalleen ehtii suoltaa yli 500 euroa pelkistä puhtaista rakkaudenosoituksista. Ja kun maksaa vielä muutaman satasen lisää niin se rakastuu ja haluaa naimisiin. Tuore morsmaikku kannattaa kuitenkin muistaa tuoda suomeen missä sen voi pitää riisipurkin ja sängyn välissä. Thaimaaseen jääneille miehille ei aina ole käynyt niin hyvin. Vaimon poikaystävä ei pidemmän päälle sitten olekaan pitänyt siitä, että aviomies sillä tavalla dominoi hänen tyttöystävänsä aikaa ja sitten tapahtuukin odottamaton aviomiehen kuolemaan johtava onnettomuus, jota thai-viranomaiset eivät millään saa selvitettyä.
Mun mielestä on turha väittää, että ulkomailta thai- tai muun ostovaimon hakeneet miehet olisi suurimmaksi osaksi niin tyhmiä, että uskovat sekuntiakaan näiden naisten tuntevan mitään heitä kohtaan. Jos kävelee thaimaalaiseen huorabaariin tai menee venäläisille postivaimonettisivuille ja roudaa sieltä itselleen kotiin vaimon kuten näissä artikkeleissa kerrotaan tapahtuneen, voi ihan hyvin myös myöntää sitten itselleen osallistuneensa orjakauppaan ja olevansa likainen pervo. Tietysti näiden tyttöjen etu on se, että joutuvat hoitelemaan vain yhtä asiakasta enää, mutta jos haluaa tehdä hyväntekeväisyyttä ja pelastaa sieltä köyhyydestä jonkun tyttölapsen, ei häntä tarvitse käyttää seksuaalisesti hyväkseen.