Heliseekö teillä kattokruunu? Tippuileeko astiat pöydiltä? Ylittyykö richterin asteikko? Se johtuu vaan siitä, että hypin täällä tasajalkaa niin että maa täräjää. Se Wikileaksin Assangen ”raiskaussyyte” onkin sitten vaan ilmoitus poliisille siitä, että kondomi on rikkoutunut. Kuka v***n aivoton idiootti menee tekemään miehestä ilmoituksen poliisille sen takia, että kondomi on rikkoutunut?!?!?!?! V***u, että joskus hävettää olla nainen. Nyt jos koskaan siihen on aihetta. Tosin kostonhimoisen ääliö-idiootin sukupuolella ei taida olla väliä. Jos korvien välissä jumittaa, on ihan sama mitä siellä haarojen välissä on.

 

Tää kuulostaa jo niin uskomattomalta, että olis kiva saada vahvistus siihen, että voiko tämä lehtitieto pitää paikkansa??????? Ei j***lauta!!!!!!!!!

 

Vain ruotsalainen syyttäjä voi nostaa raiskaussyytteen tapauksessa, missä naiset menevät pyytämään, että Assange pitäisi saada sukupuolitautitesteihin. Kaiken lisäksi sekin ilmoitus on sitä tasoa, että neidit olisi pitänyt nauraa ulos poliisiasemalta. HIVin tahallinen levittäminenkin taidetaan Ruotsissakin tuomita pahoinpitelynä eikä raiskauksena. Kaikesta päätellen mitään syytä epäillä minkäänlaista sukupuolitautia ei edes ollut. Tollaiset s****nan aivottomat julkkisten perässä juoksijat menee muka itkemään poliisilaitokselle jotain s****nan testejä. Kunhan v***uilivat. Kuka maksaa korvaukset ja ketä rangaistaan väärästä ilmiannosta silloin kun poliisi ja syyttäjä nostaa syytteen vaikkei nämä idiootit ole sitä ilmeisesti edes pyytäneet?

 

Ja löytyihän sieltä toisen neidin taustalta se poliittinen syykin tälle tempulle. Toisella neidillä on ilmeisesti yhteys CIA:han ja toisella mielenterveysongelmia ja hän kuvitteli kai olevansa Assangen tyttöystävä tai jotain. Varmaan mukavaa vetää puoleensa tämän tyyppisiä naisia. Tosin ei kai CIA oikeasti neuvoisi ketään tekemään näin idioottimaista rikosilmoitusta. Kai ne nyt älyäisi valehdella, että kyseessä olisi edes raiskaus.

 

Onneksi ruotsin poliisi voi haudata tämän tutkimuksen yhtä syvälle kuin Palme-murhankin seuraaviksi vuosikymmeniksi. Ja sitten naisia pitäisi vielä uskoa kun menevät ilmoittamaan oikean raiskauksen.