Ollaankohan nyt menty vähän liian pitkälle sananvapauden puolustamisessa? Laki kun kieltää kuitenkin rikokseen yllyttämisenkin. Amazon ei mielellään olisi poistanut pedofiilien käsikirjaa, koska se puolustaa sananvapautta. Ei kai sananvapauden nojalla saisi neuvoa ketään miten lapsia raiskataan? Kirjailija tosin kertoo, ettei opas ole tarkoitettu pedofiileille vaan lapsille oppaaksi mitä tehdä kun kohtaa kiltin pedofiilisedän. Kohusta päätellen ilmeisesti kirjoittajan neuvo lapsille on pudottaa housut nilkkoihin ja pyllistää. Sitten aikuiset ihmiset siinä vieressä miettivät, että mitä tälle kirjalle pitäisi tehdä. Pitäisikö palkita Finlandialla vai vetää pois myynnistä? Finlandiaa sille ei voinut antaa, koska kirjailija on väärän maan kansalainen, mutta vastahakoisesti kirja pystyttiin kuitenkin vetämään pois myynnistä. Kukahan tässä itkee krokotiilin kyyneleistä sananvapauden puolesta? Amazon ja pedofiilit. Haluaako Amazon oikeasti kuulua siihen porukkaan?

Tosin kirja on kirjailijan mielestä kuulemma tuotu väärään valoon mediassa. Kirjailija on tästä niin närkästynyt, ettei ole pystynyt ahdistelemaan lapsia internetissä moneen päivään. Kirjailija kertoo myös, ettei ole pedofiili. Hänellä on vain seksuaalinen kokemus lapsen kanssa. Lisäksi hän kertoo, että ”todelliset pedofiilit rakastavat lapsia eivätkä ikinä vahingoittaisi heitä”. Mies, joka ei ole pedofiili vaan ainoastaan harrastanut seksiä lapsen kanssa neuvoo siis lapsia, että kun setä raiskaa sinua niin hän ei oikeasti halua sinulle mitään pahaa vaan ainoastaan rakastelee hellästi, koska tykkää lapsista niin paljon. Nyt on paha paikka. Ei oikein tiedä pitäisikö sensuroida vai ei. Huh huh.
Jos tällaista saa sananvapauden turvin julkaista, ehkä vastareaktiona voitaisiin Sudenpentujen käsikirjaan lisätä luku, jossa kerrotaan miten kunnon partiolainen käsittelee pedofiilejä. Oppia voidaan ottaa Puolasta, jossa ei olla hyssytelty asiaa vaan määrätty kunnon rangaistukset. Käsikirjassa voitaisiin neuvoa, että kun pedofiili ottaa yhteyttä internetissä, soita muut sudenpennut paikalle ja sovi sedän kanssa tapaaminen. Muiluttakaa setä Puolaan, jossa pelkästä yhteydenotosta lapseen saa kolme vuotta vankeutta. Jos setä ehtii rakkaudenpuuskissaan koskea niin häntä odottaa kemiallinen kastraatio.
Jos muiluttaminen oikeusvaltioon ei kuitenkaan ole mahdollista, kahlitsee kunnon sudenpentu merimiessolmuin pedofiilin puuhun kolmeksi vuodeksi ja suorittaa kemiallisen kastraation kossulla. Pedofiili pidetään umpitunnelissa ympäri vuorokauden kolmen vuoden ajan minkä jälkeen hän on takuuvarmasti impotentti. Suomessa tietysti lääkärit määräävät sedälle viagraa, mutta silloin tulee vanha kunnon talvisodan henki apuun. Lapset voidaan aina lähettää ulkomaille turvaan. Tällä kertaa paras valinta taitaisi olla Puola.