Pitikö niiden nyt tämäkin satu mennä pilaamaan totuudella. Kalle Kustaa on kuulemma käynyt strippiklubilla ja pettänyt Silviaa Army of Loversin laulajan kanssa. Kenen niistä!? Eiköhän melkein jokaisen näyttävän pariskunnan onnen salaisuus ole vaietut syrjähypyt, mutta Army of Loversin laulajan kanssa!!!? Arja Saijonmaan olisin vielä hyväksynyt, mutta Army of lovers?! Kenen näistä sekopäistä?!

 
Mun mielestä pitäisi olla joku laki, että jos kuningas meinaa pettää kuningatarta niin sillä pitäisi olla vähän makua näissä asioissa. Ja jos ei sillä ole niin lehdet ei kyllä saisi paljastaa sitä. Menee maku koko satuun tollasesta. Tää on niin epäreilua. Ensin se Norjan kruununprinssi menee naimisiin entisen narkkari yksinhuoltajan kanssa, sitten pikku-Kalle (Carl Philip) alkaa seukata jonkun tissimallin kanssa (vähän vaikee samaistua neiteihin). Madden exä jyystää siinä sivussa jotain työkaveriaan, joka epäilemättä on joku helvetin ruma akka niin kuin ne yleensä näissä tapauksissa on ja nyt Kalle Kustaa tumputtaa strippareiden tahtiin ja puskee jotain drag queeniksi pukeutunutta naista oikean queenin sijaan. Voi halvattu. Eihän sadusta ole enää mitään hyötyä, jos mieleen tulee vaan ekana, että en mä nyt sentään haluaisi alentua kuninkaallisten tasolle.
Olispa kiva tietää, jos Suomella olis kuninkaallinen perhe niin mitä ne toilailisi. Ne olis epäilemättä melko pyylevä perhe, jossa on änkyttävä prinssipuoliso ja jokseenkin suorapuheinen punaposkinen suomalaiseukko kuningattarena. Kruununprinssi keräilisi lennokkeja ja menisi naimisiin jonkun hänelle aivan liian hyvännäköisen onnenonkijapissiksen kanssa. Pikkusisko, Prinsessa Päivi (tai joku yhtä suomalainen nimi, joka on ulkomaalaisille mahdoton lausua), taas ujostelisi jossain linnan nurkassa halvimmissa koltuissa mitä on valtakunnassa ikinä nähty ja punastelisi jos joku yrittää ottaa kuvaa.
Nyt kun katsoo näitä Euroopan kuningashuoneista niin mun ehdoton lemppari on kyllä Suomen kuninkaallinen perhe.