Ruotsissa on meneillään oikeudenkäynti maan historian luultavasti pahinta sarjaraiskaajaa vastaan. Tilillä on tällä hetkellä 12 todistettavaa raiskausta tai sen yritystä ja luku kuulemma vielä nousee. Tuskin hän tuolla luvulla on historian pahin ja Suomesta löytyy varmasti samanlaisia tapauksia.

Poika on julistanut itsensä psyykkisesti häiriintyneeksi, koska hän raiskaa vain kännissä ja jokin hänen sisällään ajaa hänet siihen. Lisäksi hänellä on sisäisiä demoneja ja hän on hyvin yksinäinen. Hän on siis mielenterveystutkimuksissa kertonut näistä oudoista tuntemuksistaan psykiatreille, jotka päättävät meneekö hän hakattavaksi vankilaan vai hermolomalle mielisairaalaan. Varmaan on aika yksinäinen, jos ainoa harrastus on naisten raiskaaminen.
Kaikkiin tekemisiimme ajaa varmaan jokin voima. Jokin mun sisällä liikahtaa joka kerta kun mä näen suklaalevyn. Jokin sisäinen vastustamaton himo pakottaa mun ahmimaan sen. Onneksi yksikään suklaalevy ei ole vielä kieltäytynyt siitä. Se on tosiaan demonien aiheuttamaa pirullista vetovoimaa.