Joskus sitä tuntee itsensä niin naiseksi, että oksat pois. Tämä saunakisassa loukkaantuneen suomalaisen tarina on tietysti karmaiseva, mutta jotenkin hymyilyttää nämä miesten kommentit tuohon hänen haastatteluunsa loukkaantumisestaan. Siellä on oikein raavaan miehen liikuttunutta kommenttia siitä, kuinka rehti mies Kaukonen on kun ei syyttele järjestäjiä.

 
Esimerkiksi: ”Hatunnosto Kaukoselle. Suoraselkäinen mies. Ei syytä järjestäjiä. Omasta halustaan osallistui saunakisoihin ja kantaa vastuun seurauksista. Harvinaista nykypäivinä. Pikaista toipumista ja hyvää elämää.”
 
Voi pojat.  Eihän se, että on poistunut oman kotinsa turvasta tarkoita sitä, että on luopunut kaikista oikeuksistaan. Vaikka harrastaisi vähän extremempiä lajejakin, ei se poista järjestäjän vastuuta hoitaa oma osuutensa. Eiväthän järjestelijät tietenkään tahallaan ole vastuitaan laiminlyöneet, mutta koska yksi kilpailija on kuollut ja toinen opettelee sairaalassa kävelemään niin ilmeisesti uuden saunan kehittelyssä on jonkinlainen vauhtisokeus iskenyt. Kyseessä ei kuitenkaan ollut tavallinen sauna ja koska paikallakin olleet lääkärit olisivat voineet kertoa, että muodostuva vesihöyry on vaarallista niin vesihöyryn määrää tarkkailemalla ja saunaa kokeilemalla olisi varmasti pitänyt pystyä päättelemään, että kyseinen sauna on hengenvaarallinen ainakin jonkun tietyn minuuttimäärän jälkeen. Eihän suomalainen sauna normaalisti ole mikään höyrysauna eivätkä kilpailijat sellaista osaa odottaakaan. Näillä perusteilla ei Kaukosenkaan tarvitse ottaa vastuuta pelkästään omille harteilleen, vaikka kyseessä onkin onnettomuus eikä järjestäjiä kuulukaan lynkata vahingostaan.