Ennen kuin saat lukea blogiani edellytän, että jätät DNA-näytteen kirjekuoressa Vuodatuksen postiosoitteeseen. DNA-testejä ei käytetä todisteena sinua vastaan hakiessasi työpaikkaa, sillä silloin me kaikki suomalaiset, kävelevät sydäninfarktit, olisimme työttömiä. DNA-testillä varmistetaan ainoastaan, että oletko tehnyt tämän tyyppisiä rikoksia aiemmin (sarjalukija) tai luetko samantyyppisiä muita blogeja. Lisäksi tarkistetaan, että olet älykkyysosamäärältäsi ja kyvyiltäsi kehittyneen simpanssin luokkaa eli ymmärrät lukemasi tekstin sekä minkä kokoiset sieraimet sinulla on geneettisesti, jotta voidaan varmistaa minkä kokoinen herne sinne mahtuu. Blogin lukuoikeus voidaan evätä seuraavista geneettisistä vajavaisuuksista: tekopyhyys, huumorintajuttomuus, perussuomalaisten puoluejäsenyys, älyttömyys, älykkyys, erimielisyys sekä liian pienet sieraimet, jonne ei koskaan mahdu yhtään hernettä. Kiukulle ja vitutukselle vieraat ihmiset ovat tässä blogissa toisinajattelijoita ja ulkomaalaisia, joille ei viisumia heru. Edes kasvattilapsenne eivät saa lukea tätä.

Tulevaisuus on täällä! Ota koppi tai väistä! Ruotsalaiset suuressa viisaudessaan ehdottavat kaikkien miesten DNA-rekisteriä, jotta raiskaajat saataisiin kuriin. Yleensä ruotsalaiset ovat aina väärässä (johtuu muuten paradoksaalista kyllä myös geeneistä), mutta tässä he söhäisevät vahingossa oikeaan suuntaan. Tosin ei ole mielestäni mitään järkeä tehdä DNA-rekisteriä pelkästään miehille ja vain raiskausten estämiseksi vaan naiset voisi siinä samassa testata ja tietoja käyttää kaikkien rikosten tutkintaan. Rikolliset nyt ainakin sinne pitäisi laittaa saman tien. Itse asiassa on ihme, ettei sitä ole jo tehty. Ja se mikä on takuuvarma on se, että tuo on tulevaisuutta ja niin tulee käymään. Turha siis edes pyristellä vastaan. Sadan vuoden päästä meidän kakarat ihmettelee miten me luolamiehet ollaan koskaan selvitty hengissä tässä maailmassa ilman DNA-rekisteriä tutkien vaan jotain ihme sormenjälkiä. Testi on vielä niin hiton yksinkertainen. Vanupuikko poskeen ja se on siinä. Maksaa varmaan hirveesti, mutta niin maksaa rikollisten hyysääminenkin.

 Pieni mahdollisuus tietty on, että jos tiedot päätyy vääriin käsiin niin tilanne on aika paha. Suomessa riittäisi kuitenkin vaan se, että tiedot on poliisilla ja terveysviranomaisilla käytettävissä siis silloin kuin tutkitaan rikosta tai silloin kun henkilö itse on potilaana. Meidän kaikki henkilötietomme ovat jo nyt tietokoneilla, joten miten jonkun DNA-pätkän sinne laittaminen asiaa pahentaisi. Pitäisi vaan olla säädökset siitä kuka niitä saa käyttää ja milloin. Eihän niistä viivakoodeista edes ota mitään selvää kukaan muu kuin asiaan vihkiytynyt. Passeissahan nämä olisivat myös käytännöllisiä tietoja. Maailmassa ei ole kuin yksi asia, johon DNA- testi ei auta. Sillä ei saa selville ketkä ovat oikeasti jonkun kasvattilapsia.  Maahanmuuttovirastossa selvitellään siis sadan vuodenkin päästä vielä samaa asiaa.