Onko prostituoidun palveluja käyttävä poliitikko kansalaisaktivisti? Hän ei ehkä saanut omaa näkemystään läpi kun eduskunta teki hänen vastustuksestaan huolimatta näiden palvelujen ostamisesta laitonta? Nyt hän äänestää kukkarollaan ja taistelee uskomustensa puolesta?

Noh, ihan näin tämä ei taida mennä. Ensinnäkään tämä hemmo tuskin on ääneen uskaltanut vastustaa lakiesitystä ja on jopa saattanut äänestää sen puolesta, ettei kukaan juorua vaimolle asiasta. Tekopyhä poliitikko on oikeasti vaarallinen. Silloin kun ei uskalleta seistä omien uskomustensa takana mennään siihen, että julistetaan maahan kieltolaki ja sitten eduskunta kuten muukin kansa vetelee viikonloppukännejä kotonaan pimeässä kaihtimet teipattuna ikkunaan kiinni.

Kun tuo olisikin ainoa ongelma, mutta koska seksipalvelujen osto on tosiaan laitonta, asettaa poliitikko itsensä alttiiksi kiristykselle. Parittaminen on kuitenkin sen verran yleistä käsittääkseni, että prostituoidun takana piilevät ammattirikolliset ovat varteenotettava ongelma, kun ajatellaan sitä, että poliitikon pitäisi pysyä riippumattomana päätöksenteossaan. Tosin puoluekuri taitaa kyllä tuhota sen vapauden jo ennen itä-mafiaa.  Valitettavasti emme koskaan saa tietää kuka siellä eduskunnassa niitä päätöksiä oikeasti tekee, koska kansanedustajan akku loppui juuri kun toimittaja oli soittanut ja kertonut, että prostituoitusi soitti justiinsa ja kysyi, että tuletko taas sitten ensi torstaina.

Muita uutisia tältä rintamalta: nyt ne oikeasti ovat alkaneet pakottaa miehiäkin prostituutioon huijaamalla heidät kotimaistaan.