Nyt tulee ehkä vähän kovaa tekstiä enkä tiedä itsekään olenko itseni kanssa samaa mieltä, mutta viikon sisällä kaksi eri otsikkoa islamiin liittyen antavat aika skitsofreenisen kuvan kristittyjen (lännen) ja muslimien suhteista. Espoossa kirjastoon järjestetään ramadanin ajaksi rukoushuone, missä muslimit voivat käydä rukoilemassa. Ihan innovatiivinen idea kun kirjaston läheisessä kuntosalissa rukoilu oli jouduttu kieltämään häiritsevänä. Hyville, uusille ideoille on aina sijaa eikä heidän rukoilunsa sitä paitsi ketään häiritse oikeassa paikassa tai edes kuulu kenellekään muulle.

Toisaalla, Iranissa, tietyt mulkvistimuslimit eivät kuitenkaan tätä samaa kunnioitusta ole halukkaita antamaan meille päin. Pari ulkomaalaista naishenkilöä on saanut nämä mulkvistit liikkeelle puolustaessaan iranilaista äitiä, joka on tuomittu kuolemaan kivittämällä aviorikoksesta. Näyttelijä Isabelle Adjani on kuulemma prostituoitu samoin kuin Ranskan presidentin vaimo, koska on tuominnut naisen kohtalon. Ranskan presidentin vaimo tulisi tämän mulkvistin mukaan tuomita kuolemaan, koska tällä on ollut laittomia suhteita ennen avioliittoaan presidenttiin. Tämä menee sellaisen psykovuodatuksen puolelle, että edes minä en ole tainnut syyllistyä mihinkään näin järjettömään. Lausunto on siinä mielessä huolestuttava, että iranilainen ”toimittaja” (=propagandaperseennuolija) asettaa samat psykolait koskemaan vapaita lännen kansalaisia kuin ne lait, jotka pätevät Iranissa. Ikään kuin meidänkin pitäisi elää niiden psykojen lakien mukaisesti.

Näillä kahdella asialla ei pitäisi olla mitään tekemistä toistensa kanssa. Siksi mä paininkin tässä itseni kanssa. Se, että meitä kohtaan tehdään väärää ei tarkoita, että meidän kannattaa alentua samaan. Mutta sitten sanotaan, että sinua kohdellaan sillä tavalla miten ansaitset tulla kohdelluksi. No, ei pidä paikkaansa. Mutta se kyllä pitää paikkansa, että jos annat kohdella itseäsi huonosti, saat tyytyä siihen kohteluun, jos et muuta vaadi. Mua ihmetyttää, että nämä tietyt mulkvistimuslimit saavat häärätä rauhassa joissain muslimimaissa vuosikymmeniä, asettaa järjettömiä keskiaikaisia lakeja siellä mielinmäärin ja samalla heidän kansalaisensa joutuvat lähtemään Suomeen pakoon niitä karmeita oloja, joita äärimuslimit aiheuttavat. Kaikki se terrori tehdään islamin nimissä, mutta silti tämä porukka Suomessa pitää uskonnostaan kiinni pilkulleen täällä ikään kuin se ei olisi ongelma. On totta, että nämä diktaattori-mulkvistimuslimit ovat pelkkiä psykopaattidiktaattoreita eikä islamin itsessään tarvisi olla se ongelma. Tietyt mulkvistit vain tekevät siitä ongelman. Totuus on kuitenkin se, että esim. Iso-Britanniassa on siellä syntyneitä pakolaisten lapsia, jotka ovat valmiita räjäyttelemään metrotunneleissa. Silloin menee mun hilseen yli. He ja heidän vanhempansa ovat paenneet vapaaseen maahan pois äärimuslimien pilaamista maista ja heidän päässään kuulostaa silti järkevältä tuoda se paska tänne. Eivät länsimaat olisi tässä kunnossa ja haluttuja muuttokohteita, jos täällä kohdeltaisiin kansalaisia sillä tavalla kuin näiden mulkvistien tulkitsema versio islamista kuulemma edellyttää.

 Iranilaisnainen menettää arvonsa, jos ei ole neitsyt. Lännessä näin ei tapahdu. Meidän naiset ovat hieman parempilaatuisia ja kestävät vähän kovempaakin käyttöä. Iranilaisnaiset sitten heidän mielestään kai eivät.  Ihmettelen myös mistä näin pyhän maan, täydellisen pyhä toimittaja, jolla on varaa heittää ensimmäinen kivi, on oppinut noin kauheaa kielenkäyttöä, että huorittelee vieraiden maiden presidenttipuolisoita? Kotoa opittua kenties? Ilmeisesti toimittaja puhuu äidistään.

Hyvä mulkku taas pitää Iranissa aina arvonsa. Niillä on niin paljon kestomulkkuja siellä, että ovat kansoittaneet ihan kaikki valtion korkeimmat virat niillä. Noh, mulkku mikä mulkku. Turha sitä on jäädä ihmettelemään. Kunhan ei aleta esittämään, että mulkulla olisi mitään järkevää sanottavaa tai että sitä kannattaa kuunnella. Älkää kuitenkaan pliis lähettäkö niitä kestomulkkujanne tänne vaan jääkää sinne Iraniin niiden kertakäyttöpimujenne kanssa. Muut iranilaiset mun puolesta ovat tervetulleita. Ymmärrän hyvin miksi olette mieluummin täällä.