Ei helvetti. Katolinen kirkko yrittää nyt oikeasti pestä kasvojaan eikä vain alushousujaan tuon pedofiiliskandaalin jäljiltä. He yrittävät mm. ilmaista kuinka tosissaan ovat asiassa, vaikka asiaa on piiloteltu vuosikymmeniä ja oikein paavin toimesta. He eivät todellakaan tajua ongelman laajuutta, vaikka ovat tienneet siitä jo huomattavasti pidempään kuin muualla yhteiskunnassa ollaan oltu avoimesti valmiita myöntämään, että sellaista edes tapahtuu. Pedofiliasta on puhuttu avoimesti vasta viime vuosikymmenet. Katolinen kirkko on ollut ongelmasta ja sen laajuudesta tietoinen jo yli puoli vuosisataa.

Internetin yleistyessä herättiin siihen, että pedofiilit pystyvät nyt ensimmäistä kertaa perustamaan pikkuisia kerhoja, missä pyörittää uhrejaan. Sehän ei pidä paikkaansa. Katolinen kirkko on ennen toiminut yksinoikeudella pedofiilien ikiomana kerhona jo vuosisatojen ajan, ja niin kauan kuin Vatikaani ei sitä tosiasiaa hyväksy, he eivät ole nähneet totuutta. Nyt on kyse sadoista ellei tuhansista tapauksista ympäri maailman ja kaikki viittaa siihen, että pedofiilit ovat rekrytoituneet katolisen kirkon papeiksi joukolla päästäkseen uhreihinsa käsiksi. Ilman kunnollisia selvityksiä, he tulevat sinne myös jäämään. Pedofiili etsii aina roolin, missä hän esiintyy mahdollisimman harmittomana ja herättää vähiten epäilyksiä. Papin kaapu oli ainakin ennen siihen tarkoitukseen sopiva.

Itse asiassa hieman haiskahtaa jopa siltä, että nykyinen paavi on saattanut ansaita arvonimensä pedofiilien suojelulla. Miksi he muka valitsivat paavin, jonka piti ensitöikseen alkaa puolustelemaan itseään natsisyytöksiä vastaan. Ratzingerin kanta pedofiliaan oli selvillä jo valittaessa. Hän ei tulisi tekemään mitään. Paavin valitsevat kardinaalit äänestivät siis itsensä pelastamisen puolesta hänet valitessaan, kuoropoikien pyllyjen pyhyydestä viis.