Elämän ja erityisesti oikeanlaisen elämän puolustajat ovat joskus niitä pahimpia murhaajia. Milloin nämä ääliöt ottavat päänsä pois perseestään ja tajuavat, ettei aborttioikeuden poistamisella vähennetä abortteja. Se itse asiassa vain pahentaa tilannetta. Lapset maksavat rahaa ja jos vanhemmilla ei ole varaa hoitaa lapsiaan, joutuvat lapsetkin köyhyysloukkuun. Epätoivotut lapset saatetaan hylätä, mikä ei todellakaan takaa heille parhaita mahdollisia lähtökohtia elämään. He ovat vain uusia potentiaalisia abortintekijöitä. Ainoa tapa laskea epätoivottujen raskauksien keskeyttämistä on taata naisille sellainen asema yhteiskunnassa, että he voivat pitää huolta itsestään, ehkäisystään ja lapsistaan. Silti tulee aina olemaan raiskauksen uhreja, teiniraskauksia ja äidin henkeä uhkaavia raskauksia, jotka on abortoitava. Niin kauan kuin pärjääminen yhteiskunnassamme edellyttää pitkää opiskeluaikaa ja ihmissuhteet hoidetaan vapaasti kuten lännessä, tulee silloin tällöin aborttia tekemään myös joku, joka ei ole teini, häntä ei ole raiskattu eikä hänen henkensä ole raskauden takia vaarassa. Silti hän omistaa oman ruumiinsa eikä määräysvalta tuosta kehosta siirry sikiölle eikä varsinkaan lääkäreille, tuomareille tai itsensä jumalan asemaan korottaneille tekopyhille jeesustelijoille.

USA:ssa amerikkalainen nuori nainen on laittanut aborttinsa (pillereillä tehty) Youtubeen. Hänelle satelee tappouhkauksia, vaikka abortti oli lääkäreiden suosittelema. Äidin henki oli raskauden takia vaarassa. USA:ssa ollaan siis jo niin pitkällä, että aborttioikeuden puolustajien on pian uhrattava oma henkensä oikeuksiensa puolustamiseksi. Moni aborttilääkäri on sen jo tehnytkin. En ymmärrä millä ihmeellä aborttioikeuden vastustajat puolustelevat sitä, että sikiön henkeä muka pitäisi suojella, mutta äidin tai aborttilääkärin ei. Tätä ristiriitaa he eivät tunnu näkevän, mikä osoittanee melko selkeästi minkä tyyppisestä porukasta on kyse. Tekopyhyys kaiken edelle, jopa järjen. Kumpi noista on oikeasti suurempi synti? En uskaltaisi itse mennä arvostelemaan. En tiedä abortintekijän tilannetta tai motiiveja. En siis lähde heristelemään sormea. Onneksi monelle muullekin suomalaisnaiselle tämä asia on selvä.

Aborttien kieltäminen johtaa ainoastaan aborttijonojen siirtymisen puoskarien oville ja siellä käy usein huonosti. Siitäkin löytyy veret seisauttava tarina tämän viikon lehdistä. Argentiinassa abortit on käytännössä katsoen kielletty. Abortteja tehdään melko yleisesti kuitenkin, noin miljoona vuodessa. Abortit tehdään puoskareiden toimesta. Tämän linkin takaa löytyy tarina, miten siinä kävi. Suomeksi tarina menee lyhykäisyydessään näin: Joitain vuosia sitten vähän päälle parikymppinen pariskunta, joilla oli jo kaksi lasta, joutui abortoimaan raskauden, johon heillä ei ollut varaa. Abortti oli luonnollisesti laiton ja tehtiin keskellä yötä. Mies odotti ”leikkaussalin” ulkopuolella ja nainen selvisi abortista hengissä kaikesta huolimatta. Nyt vuosia myöhemmin aborttilääkäri on pidätetty. Ei tosin pelkästään laittomien aborttien tekemisestä vaan nukutettujen potilaidensa raiskaamisesta. Nainen ei saa koskaan tietää mitä nukutuksen aikana tapahtui, kun hänen miehensä istui oven ulkopuolella odottamassa, että ”lääkäri” saisi ”hommat hoidettua”.

Aborttioikeuden vastustajilla ei ole kristillisistä arvoista tietoakaan. Harvoin suosittelen raamatun lukemista mihinkään ongelmaan, mutta aborttioikeuden vastustajien kanssa voisin tehdä poikkeuksen. Heille pari Jeesuksen opetusta ei olisi pahitteeksi. Varsinkin kun he niin tykkäävät etsiä uskonnosta oikeutusta sille, että ovat kohottaneet itsensä jumalan asemaan tuomitsemaan muita.

Kaikki me eräällä tavalla vastustamme abortteja. Eivät ne varmasti kenestäkään mitenkään kivoja asioita ole. Aborttioikeuden vastustaminen on kuitenkin ihan eri asia. Aborttioikeuden vastustaja vastustaa sinun oikeuttasi päättää mitä teet kehollasi ja haluaisi siirtää määräämisoikeuden siitä omiin käsiinsä. Onneksi Suomessa tällä asialla jeesustelu ei ole ainakaan vielä kovin yleistä. Toivoa sopii, ettei asiasta tule nuorten parissa trendikästä kuten luonnonsuojelusta tai kettutytöistä. Muuten mennään perse edellä puuhun ja pahasti.