On se surullista miten nuoria miehiä riistetään tällä tavalla. Väärää kuvaa annetaan sekä nuorille tytöille että pojille siitä miltä miehen kuuluu näyttää. Cristiano Ronaldo on pistetty Armanin mainoksessa melkein ilkosillaan mainostamaan hänen kunniaansa riistävää merkkituotetta. Voih! Häntä esitellään kuin karjaa kuolaaville vanhoille akoille.

Annetaan kuva, että tältä voi ja kuuluu oikeasti näyttää. Miksi emme voisi ihannoida kaljamahaista sohvamöllykkää eikä tällaisia viimeisen päälle treenattuja komeita miehiä. Oih! Jos vain yhdessä päättäisimme, että keskiverto suomalainen harmaa pottunenä on seksikkäin Suomen metsiä vaeltava petoeläin, olisi seksipommeja joka kulmassa eikä tarvitsisi Portugaliin lähteä kosiomatkalle.
Näitä kuvia ei kannattaisi vastuunsa tuntevan bloggaajan edes julkaista. Luoja tietää, mitä kauheuksia nuoret pojat saattavat saada päähänsä, jos näkevät ne. Saattavat alkaa vaikka harrastaa liikuntaa tai muuta epäterveellistä toimintaa. Ja miten käy Suomen rakkaimman urheilulajin, jääkiekon kun nuoret miehet alkavatkin harrastaa jalkapalloa, kammata tukkansa ja treenata itselleen sixpackia sen kanniskelun sijaan. Miten tässä mainonnan luomassa epäterveessä kilpailuasetelmassa voi kilpailla jääkiekko ja nuo rakkaat hampaattomat kypärätukkamme. Voih! On se kauheaa. Ihan hirvittää. Lisää kuvia tästä kauheasta alentamisesta saa googlettamalla Cristiano Ronaldo. Kannattaa tehdä kuvahaku, ettei tule mitään turhia tekstejä mukaan. Kerro kaverillekin ja pysäytetään tämä epäterve riisto ja alentaminen. Perustetaan facebook-ryhmä! Soitetetaan miesasia-aktivisteille!

Voih...