Pitäisikö kilauttaa kaverille, kysyä yleisöltä vai alkaa eliminoida vastausvaihtoehtoja? Kuka oikeasti haluaa keskustan tai minkään muunkaan suuren puolueen puheenjohtajaksi? Varsinkaan nyt kun suurimpien puolueiden kannatus on niin tasaista, ettei siitä hullukaan ota selvää. Selväksi on tullut ainoastaan se, että pienistä kannatuseroista huolimatta, häviäjä kuohitaan ja vielä omiensa toimesta. Tämä ei tietenkään koske Niinistöä. Niinistöön ei mitkään lait päde, edes luonnonlait. Jos joku idiootti menee tuhoamaan poliittisen uransa suostumalla puheenjohtajaksi muuttuu ”Kuka haluaa puheenjohtajaksi?" –kisa hyvin äkkiä Heikoimmaksi lenkiksi ja puheenjohtaja äänestetään aina yksimielisesti ulos ensimmäisenä.

Lehtomäki on lukinnut oman vastauksensa ainakin tämän kauden osalta. Ääni taitaa muuttua kellossa kuitenkin sitten kun Lehtomäki saa tarpeeksi ikää ollakseen varteenotettava pääministeri- tai presidenttikandidaatti. Muilla meriiteillä ei kuitenkaan pitkälle pötkitä ellei ole tarpeeksi harmaa tukka.
Toivottavasti ne nyt keksivät jotain ennen kuin Väyrynen innostuu toden teolla. Kuka tahansa mutta ei Väyrynen, kiitos. Nyt jo tuskan hikeä pukkaa vaikka olen onnistunut yhtä haastattelua lukuun ottamatta sulkemaan hänet universumini ulkopuolelle. Mä en tiedä mitä mä tekisin, jos Paavoa joutuisi alkaa kuuntelemaan useammin. Pitäisi vissiin heittää tv parvekkeelta alas. Olisi kiva tietää miksi Paavo on niin jumalattoman ärsyttävä. Helsingin yliopisto voisi tehdä tutkimuksen. Jospa se (Paavo) vaikka kiellettäisiin lailla terveydelle vaarallisena.