Huikean tutkivan journalistisen työn tuloksena olen paljastanut kahden uutisotsikon välisen yhteyden. Olin hiljattain Sisiliassa harkitsemassa huvilan ostoa. Olin saanut pääministeri Vanhaselta ilmoituksen, että kaikki suomalaiset ovat tästä lähtien varakkaita ja päätin pistää unelmat toteutukseen. Pyysin saada nähdä varakkaalle suomalaiselle sopivaa huvilaa ja minut vietiin lukaaliin, joka kuulemma kuului Silvio Berlusconille, joka on Ruotsin kuningatar Silvian veli. En ymmärrä miten pystyisin maksamaan 450 miljoonan euron kauppahinnan, mutta eiköhän Vanhanen senkin selvitä minulle.

Samalla kuitenkin huomasin, että Sisiliassa oli käynnissä yleislakko. Yritykset kieltäytyvät maksamasta suojelurahaa Mafialle. Saaren talouden pelätään päätyvän rapakuntoon. Italian työministeri on torunut lakkoilijoita kovin sanoin ja ohjeistanut poliisin koviin otteisiin lakkoilijoita vastaan. Berlusconi on luvannut, ettei esittele enää maskuliinista rintakarvoitustaan tai muutenkaan miehistä olemustaan tv:ssä ellei maksuja jatketa välittömästi.
Kiinteistövälittäjä kyllä vakuutti, ettei lakolla ole mitään tekemistä sen kanssa, että Kuningas Silvio joutuu myymään huvilansa. Sattumaako? I don’t think so!
Näin sen täytyy mennä!
Vieraileva kolumnisti
Shirley Holma