Tätä mä vähän pelkäsinkin. Ei riitä, että luonnonsuojelijat hairahtaa ilmastonlämpenemisteoriaan, mutta nyt kaikkien pitäisi kerätä kolehtia sen takia, että yhdet uskovat ja toiset eivät. Jopa yleensä niin järkevät suomalaiset, jotka normaalisti seisovat jalat maassa ja odottavat, että Ylen uutiset kertoo lopullisen totuuden aiheesta kuin aiheesta, ovat alkaneet availemaan kukkaronnyörejään saadakseen ilmaston taas kylmenemään. Onneksi näin on joidenkin mittausten mukaan kuulemma jo käynyt, joten kohta ilmastosuojelijat voivat pian julistaa pelastaneensa maan. Huijaus paljastuu vasta satojen tai tuhansien vuosien päästä kun ilmasto alkaa taas selittämättömistä syistä lämmetä. Siihen asti jälkeläisemme ovat saaneet kantaa suunsa edessä hiilidioksidikatalysaattoreita ja pieraisijat on ammuttu välittömästi.

Mitä kaikkea mieluummin tekisin 200 eurolla vaikka vähän lämpimämmässäkin ilmastossa:
-          jos tulee liian lämmin, ostaisin menolipun Ivaloon (199 euroa)
-          ostaisin 70 postikorttia ja –merkkiä ja lähettäisin ne Ivalosta Al Gorelle tekstillä ”Ivalossa paleltaa edelleen. Olkaa hyvä ja ohentakaa otsonikerrosta vähän täältäkin päin.” (196 euroa)
-          ostaisin koko rahalla sademetsistä tehtyä vessapaperia, koska sademetsät kuluttavat pirusti hiilidioksidia ja katselisin tv:stä suorassa lähetyksessä kuinka maan keskilämpötila säntää taas nousuun. (200 euroa)