Aion perustaa salaisen eliittisalakerhon. Siihen pääsee mukaan vain naisia eikä siitä saa kertoa kenellekään. Tai siis saa kerhosta kertoa kaikille ja pitääkin, että kaikki tietävät että meillä on salainen kerho johon ei päästetä muita mukaan. Mutta varsinaisesta sisällöstä ei saa kertoa kenellekään. Kerhon nimi on Vapaakokkaajien sisarkunta ja minä olen sen itseoikeutettu suur-komentaja.

Älä lue eteenpäin ellen ole hyväksynyt sinua vielä jäseneksi. Nyt seuraa sisarkunnan salaista tietoa. Vapaakokkaajat tapaavat säännöllisesti ja pukeutuvat nätteihin pinkkeihin iltapukuihin. Ainakin ne, joilla on joku suur-komentajan antama arvonimi pukeutuvat myös kunnioitusta herättäviin viittoihin ja suorittavat seremonioita Justin Timberlaken soidessa taustalla. Tärkeintä on näyttää ja kuulostaa tärkeältä. Jos joku kysyy, kerhon tarkoitus on tehdä hyväntekeväisyyttä ja auttaa meitä kasvamaan ihmisinä. Oikeasti vedetään joka lauantai muutama vinkkupullo ja haukutaan äijämme niin ja naapurin akka tietenkin.
Huom! Jos Dan Brown soittaa ja haluaa kirjoittaa meistä kirjan, kiherrelkää salaperäisesti ja vuotakaa hänelle tietoa vain nimettömänä. Parinsadan vuoden päästä meidän ryyppykerhosta on tullut legenda.