Nyt v****… repee aortta. Aivosolu huutaa yksinäisyyttään. Saisko yhden aivojen ohitusleikkauksen, kiitos. Ei kestä lukea näitä samoja juttuja enää vuosi toisensa jälkeen.

Amerikkalaispalloilijoiden suorittamasta joukkoraiskauksesta tuli rangaistukseksi Suomen valtion virallinen anteeksipyyntö siitä, että ne suomalaisnaiset oli epäkohteliaasti pistänyt raiskauksen aikana vastaan niin, että yksi kolmesta palloilijasta oli joutunut pitelemään naista oikein aloillaan. Ei ollut päässyt ollenkaan raiskaamaan kun oli joutunut vaan katselemaan. Onneksi hänellä oli maassa pitelemisestä kokemusta amerikkalaisen jalkapallon harrastamisesta. Muuten teko olisi voinut jäädä yritykseksi, jolloin uhri olisi jouduttu tuomitsemaan viiden vuoden vankeuteen.
Se että kaksi miestä raiskaa kun kolmas pitelee paikallaan ei ole Suomen tuomioistuinten mielestä mitenkään nöyryyttävää tai mitenkään törkeä teko. Tuomion mukaan kolmen miehen raiskaamaksi tuleminen on mieltäylentävää ja virkistävää. Raiskaajilla ei ollut korvausvaatimuksia uhrille. Uhri pääsi siis vähällä.
Mikä v**** siinä on, että nämä kyrpäkulli-aasinraiskaaja-äitinsähimoköyrijä-räkäpäälimalerppukullipaskat ei siellä eduskunnassa osaa lukea päivän lehteä ja säätää uusia lakeja. Mikä v**** siinä on, että ne toiset kusivittusaatanansikiö-koirankyrpämehunnuolijat siellä tuomioistuimissa ei osaa lukea lakikirjaa loppuun missä lukee ne rangaistuksen ylärajat.
Ehdotan, että tästä lähtien raiskauksesta langetetaan rangaistukseksi 10 vuotta kuristushuonetta eduskunnalle ja tuomareille . Tällä tavalla raiskaajia ei tarvitse lainkaan vaivata asiassa. Valitettavasti ei olla Saudi-Arabiassa tai muussa maassa missä fyysiset rangaistukset sallitaan. Silloin rangaistukseksi voisi määrätä rivakan persenainnin. Niille, jotka selvästi nauttivat rangaistuksesta voitaisiin vielä pistää päälle 60 raipaniskua. Niille, jotka selvästi nauttivat siitäkin varataan lentolippu Brysseliin ja paikka europarlamentissa. Pois jaloista ja Berlusconia viihdyttämään.