Tutkijat ovat löytäneet taas yhden uuden heimon. Se elelee omalla maantieteellisellä alueella erillään muista eikä tunnu olevan oikein tietoinen muun maailman olemassaolosta. Tällä heimolla on tapana asua lähekkäin ja ahtaasti. Heidän tapansa periytyvät vuosituhanten takaa. Syödäkseen he kaatavat metsän eläimiä sekä tekevät eräänlaisia jauho-muna leivonnaisia lisukkeeksi. Ruokavalioon kuuluu myös runsaasti tomaatteja. Heimonsa johtajaksi he ovat valinneet autoritäärisen miesjohtajan, joka johtaa ja hoitaa tehtäviään, jos niistä maksetaan tarpeeksi.

Heimon uskonto on sekoitus kahta uskontoa. Perimätiedon mukaan heimon alkuperäisuskontoon, joka on vuosituhansia vanha, on sekoittunut uudemman uskonnon piirteitä. Uskontoon kuuluu harras henkilöpalvonta. Uskonnollinen johtaja valitaan eliniäksi aina vanhan kuoltua. Tämä shamaani määrittelee miten ihmisten tulee elää. Uskonto nojautuu vahvasti kuolleiden palvontaan. Ei niinkään esi-isien palvontaan kuten monet muut uskonnot vaan useiden muiden, arvostettujen kuolleiden henkilöiden palvontaan. Näiden kuolleiden ihmisten luita palvotaan uskonnon pyhissä temppeleissä. Erityisen pyhä on puutikulla roikotettava ruumis. Tätä lähes alastoman ruumiin kuvaa kumarretaan ja suudellaan uskonnollisissa rituaalimenoissa.
Kun tälle heimolle ehdotettiin, ettei puutikulla keikkuva ruumis kenties ole sopiva esine lasten koulurakennukseen ja se julkisessa rakennuksessa loukkaa muiden uskonnon edustajien uskonnonvapautta, kauhistui heimo. Heiltä ei ruumistikkua viedä.
Muslimien takia muokataan sitä miten yhteiskuntamme toimii. Ateistien takia ei ilmeisesti tarvitse? Niinhän se ei voi mennä. Joissain maissa näytetään olevan rähmällään pakolaisten suuntaan niin, että isänmaallisuudesta on tullut kirosana. Joissain maissa, kuten Italiassa, ei ilmeisesti edes ole huomattu sinne tulvineita pakolaisia. Krusifiksi taitaa olla italialaisille kansallislippuakin tärkeämpi. Tuleeko maastamme yhteisomaisuutta siinä vaiheessa kun tänne muuttaa tarpeeksi ulkomaalaisia vai onko meillä oikeus sanoa, että tässä maassa toimitaan näin ja jos ei kelpaa, tuossa on ovi. Missä menee kohteliaisuuden, vieraanvaraisuuden ja järjettömyyden raja? Italialaisilla se menee näköjään siinä, että jos pakolaisten läsnäolo maassa pitää ottaa mitenkään huomioon, on siirrytty järjettömyyden puolelle. Pohjoismaissa jos muslimeille ei talkoovoimin rakenneta moskeijoita, ollaan rasisteja. Euroopassa ei taida olla enää kenelläkään järkeä päässä.