Voi tätä riemun päivää. Olen jo pitkään odottanut tällaista alea. Tähän asti olen kuvitellut, ettei rikos kannata, mutta tällaista alea ei voi kyllä ohittaa. En tiedä vielä kenet murhaisin, mutta onkos tuolla nyt niin väliä, jos saa kolme yhden hinnalla. Tällaisen alennusmyynnin takia voisi lähteä vaikka herätystapoille ja listiä pari tuntematonta vastaantulijaa. Ja miksei vielä kolmattakin kun ilmaiseksi saa.

Jos mulla olisi pelihousut, mä repisin ne, talloisin, kuristaisin, hukuttaisin ja polttaisin. Saisin siitäkin kuitenkin korkeintaan pari sekuntia ehdollista, joten minkään rikollisjengin jäseneksi noilla ansioilla ei taida päästä. Jonkun nimeltämainitsemattoman rikollisjengin nimeltämainitsemattoman pomon mainehan vain kasvaisi siitä, että saa pari uhria lisää ansiolistalleen. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkin saa jos yksi uhreista on melkein-julkkis. Tunnustaminen kannattaa varsinkin kun siitä ei tule mitään kummempia seuraamuksia. Onhan se aina hyvä tietää etukäteen, että jos jostain kumman syystä tulisi tapettua joku niin sen jälkeen voikin tappaa mennen tullen niin paljon kuin haluaa ennen kuin jää kiinni.
Joissain Amerikan osa-valtioissa tuomioiden pituudet ovat hulluja kuten 270 vuotta viidestä murhasta. Huono tuo ajatus ei kuitenkaan mielestäni ole. Itseasiassa maalaisjärkeä käyttämällähän olisi selvää, että jos murhasta tulee elinkautinen ja murhia on kolme, niin tuomio on kolme elinkautista. Näin voidaan tehdä erityisesti maassa missä elinkautinen on näinkin lyhyt. Sama tulisi koskea kaikkia muitakin rikoksia. Ei yhden rikoksen rangaistuksen lusiminen saa lyhentää toisen rikoksen rangaistusta.
Suomalaiset hykertelevät amerikkalaisille siitä, että he haastavat toisensa oikeuteen oikeastaan mistä tahansa. Mutta eiköhän meidän oikeusjärjestelmälle naura jo koko maailma. Nauraisivat varmasti, jos tietäisivät, mikä/missä Suomi ylipäätään on. Se, ettei Suomea hallitse mafia on suoranainen ihme. Lait tukevat ainakin tällaista rikollista toimintaa. Usein näin huonosti hoidetuissa valtioissa kansa kääntyy rikollispomojen puoleen vain saadakseen asiat hoidettua ja oikeutta tarvittaessa. Se kertoo aika paljon suomalaisista, ettei näin ole päässyt käymään. Sitä en sitten tiedä tarkoittaako se sitä, että olemme erityisen rauhallisia vai pelkästään laiskoja idiootteja. Sosiaaliturvaa parjataan. Parjaajien mielestä se tekee ihmiset laiskoiksi. Kerrankin voin tässä tuoda esiin sosiaaliturvan hyviä puolia. Miksi vaivautua varastamaan kun voi mennä sossunluukulle. Miksi vaivautua mafiapomoksi kun voi istua sohvalla ja mussuttaa kirkon lahjoittamia perunalastuja. Miksi valittaa joukolla tuomioistuinten tekemistä vääryyksistä kun voi väkivallan uhriksi joutuessaan jäädä työkyvyttömyyseläkkeelle. Miksi kostaa ja tappaa vaikka älyttömän pienen rangaistuksen saaneen raiskaajansa kun voi tappaa itsensä kelan kustantamilla unilääkkeillä. Elämä on niin helppoo.