Löysin äärettömän tärkeän tutkimuksen, joka yhdistää kurvikkuuden älykkyyteen. Miehet siis pitävät sen mukaan kurveista, koska se on merkki älykkyydestä ja lapsi perii äitinsä älykkyyden. Tutkijat miettivät, että lantiolle kertyvien rasvahappojen laatu olisi tärkeää aivojen kehitykselle. Mutta kun kyseessä on lantion leveys verrattuna vyötäröön niin sehän muotoutuu normaalipainossa luiden mukaan pääasiassa, ei rasvan. Eli jos se viehättää, sen täytyy johtua leveästä lantioluusta, joka kyllä saattaa auttaa synnytyksessä. Miehet etsivät siis hyviä synnyttäjiä? Jos näin on niin tämähän nyt on todettu jo monissa muissa tutkimuksissa. Tutkimus on tehty Yhdysvalloissa, ihran luvatussa maassa, joten tuo tutkijoiden tekemä virhe on ymmärrettävä. Onneksi sain korjattua tämän ajatusvirheen, ettei ihmisrodun pariutuminen häiriydy.

144.gif (17614 bytes)
Jotkut (luoja tietää miksi) tehdyt tutkimukset ovat jo osoittaneet, etteivät nätit tytöt oikeasti ole tyhmiä kuten haluaisimme joskus uskoa. Päinvastoin useimmin ulkonäkö ja äly kuulemma kulkevat valitettavasti käsi kädessä. Tuo virhekäsitys pääsee tietysti helposti syntymään siitä, että nättien tyttöjen ei aina tarvitse vaivata aivojaan. Rahaa voi tehdä pelkällä ulkonäöllä ja koko elämä pistetään jo nuorena sen varaan. Koulut jää siis käymättä. Älykkyys ei ole kirjaviisautta, mutta Suomen koululaitos on sen verran hyvä, että peruskoulun käytyään melkein jokainen meistä tietää, ettei Suomi esimerkiksi itsenäistynyt vasta 50-luvulla. Sitten on tietysti se massiivinen joukko kauniita naisia, jotka kauneudestaan huolimatta tekevät ihan tavallisia töitä päivästä toiseen. He vain eivät ole niin näkyviä. Heitä ei näy lehtien kansikuvissa.
Kiva tietää, että kurvikkaat naiset on nyt myös vapautettu bimbojen listalta. Ennakkoluulojen lista on kuitenkin pitkä, joten tähän varmaan kuluu vielä paljon rahaa, jotka olisi voitu laittaa tärkeämpiinkin asioihin.