Tässä ei ole mitään epäilyttävää! Kiinassa on satoja internetvieroitusleirejä. Näillä todella tarpeellisilla leireillä ei saa nykyään enää hakata vierotettavia kuoliaaksi. Onhan tämä ihan uskottava tarina. Länsimaissa nuoret käyttävät nettiä niin paljon vähemmän kuin Kiinassa, että tällaisille leireille ei ole ollut tarvetta. Kyllähän tämän jokaisesta tilastosta voi todeta. Länsimaat ovat teknologisessa kehityksessä niin paljon jäljessä, että ongelmia ei ole vielä päässyt syntymään. Internethän on kiinalainen keksintö. Se käyttö saattaa kuitenkin tulevaisuudessa levitä laajalle myös länsimaissa. Nyt kannattaa siis ottaa tarkkaan oppia Kiinalta.

Kiinalaisten nuorten internetväärinkäytössä vanhempia ja mahdollisesti myös valtiota(!?) huolettaa lähinnä se kuinka paljon aikaa he viettävät esimerkiksi ulkomaalaisten sanomalehtien nettisivuilla. Lisäksi kaikki muu hyödyllinen tieto tuntu kelpaavan rappioituneelle kiinalaisnuorisolle. Aikaa ei tunnu jäävän lainkaan pingiksen pelaamiseen. Nuorten huumeiden käyttö, vandalismi ja muu nuorisorikollisuuskin on vaarallisesti laskussa. Eräs leirin nuorista oli jopa jäänyt kiinni Amnestyn sivuilta. Harhautunut nuori oli ollut jättämässä avunpyyntöä järjestölle. Onneksi vanhemmat huomasivat tämän epäterveen toiminnan ja veivät hänet leirille, missä hänelle hakattaisiin vähän järkeä päähän.
Kiinalaiset ovat aina oikeassa. Länsimaihin tulee siis perustaa tv-vieroitusleirejä nuorille siksi aikaa kunnes internetin käyttö yleistyy täällä lännessä. Erityisesti tv-vieroitusleireille pitäisi lähettää ainakin kaikki Salkkareita ja tv-chatteja tuijottavat. Myös Big Botheria ja muita opetusohjelmia tuijottavat voitaisiin lukita leireille uudelleenohjelmoitaviksi kiinalaiseen tapaan. Pieni aivovamma hakkaamisesta ei enää heitä paljoa hetkauta.