On se ihme, että me osataan parantaa monet syöpätyypit, lentää kuuhun ja vielä takaisinkin, mutta on täysin mahdotonta luoda järjestelmää, missä musiikkia voidaan levittää yleisölle helposti ja jakaa tuotot jollain tavalla järkevästi artistien ja muiden verenimijöiden kesken. Vain varastaminen on nopeaa ja toimii. Spotify ei kuulemma toimi, ei ainakaan artistin kannalta. Artistille jää pelkkiä pennosia. Tämä tosin voisi olla hyvä väli vähän tarkastaa sitä kuinka paljon tyhjästä nyhjäistystä musiikista ylipäätään kuluttaja haluaa maksaa. Ennen ei ollut oikein muuta vaihtoehtoa kuin maksaa se mitä cd:stä pyydettiin. Nyt musiikki valuuttana kelluu. Levy-yhtiö saa mitä kuluttaja suostuu maksamaan. Silti jos miljoonasta soittokerrasta tienaa vain satasia, ei systeemi tule pitkällä tähtäimellä toimimaan.

Levy-yhtiöt ovat hölmöilleet tämän asian kanssa jos vuosia jääräpäisesti pitäen kiinni vanhentuneesta teknologiasta. Heidän olisi pitänyt välittömästi vuosia sitten uudistaa jakelukanavansa ja ottaa ne haltuun jos olisivat halunneet pitää hintatason samana. Nyt he tyytyivät vilkuilemaan varkaita paheksuvasti kulmien alta. Ihan niin kuin he eivät olisi varastaneet vuosia sekä kuluttajilta että omilta artisteiltaan.
Tehdään sitten niin kuin levy-yhtiöt haluavat. Kelataan taaksepäin vinyylilevyihin. Kasetit ja cd:t ovat laittomia. Jos joku alkaa myymään laitteita millä voi kopioida kotona vinyylilevyjä, kelataan vielä savilevyihin. Äänenlaadusta viis, kyllähän tässä on tärkeintä se, että yksi bisnes on aina toiminut sen varassa, että se myy tavaraa, joka sisältää musiikkia eikä sen voi odottaa uusiutuvan. Nyt pitäisi muka osata myydä pelkkää musiikkia, ei muovikiekkoja. I think not.