Jep jep. Heroiinin salakuljetuksesta 5 ja puoli vuotta vankeutta. Naisen raiskauksesta tulee pari vuotta ehdollista, lapsen raiskaamisesta 1 vuosi ehdollista. Tästä olisi kai pääteltävä, että Suomen lainsäätäjät ja tuomioistuimet kehottavat kansalaisia oman käden oikeuden käyttämiseen seksuaalirikoksissa.

Miksi salakuljetuksesta tai mistään rikoksesta pitää antaa vankilaa lainkaan? Suomen oikeusjärjestelmähän perustuu sille ajatukselle, ettei vankila-ajan pituus vaikuta rikosten määrään alentavasti. Miksei kaikesta voi vain antaa ehdollista, kun vankilasta ei ole mitään hyötyä eikä sillä pyritä edes antamaan hyvitystä uhreille kuten raiskaustuomioista näkyy. Sillä ei myöskään pyritä estämään uusia rikoksia kuten raiskaustuomioista näkyy. Raiskaukset kuuluvat siihen rikosten kategoriaan, jotka uusitaan herkimmin. Kerran raiskaaja, aina raiskaaja. He eivät ansaitse, eikä heille tule antaa toista mahdollisuutta.
Jos kyseessä ei ole kansan suojeleminen, oikeuden toteutuminen, uhrien kärsimyksen hyvittäminen eikä rangaistuksella pelottelu niin mitä hyötyä tuomioistuimesta enää on? Nuohan ovat tuomioistuimen ainoat tehtävät. Suomessa niistä ei toteudu mikään. Vain rikollisilla on oikeuksia, lainkuuliaisilla kansalaisilla ei. Veronmaksajien rahat valuvat hukkaan tuomioistuinten ja poliisien palkkoihin. Poliisejakaan ei enää tarvita, koska kun rikoksista ei jaeta tuomioita, ei rikoksia tarvitse selvitelläkään.
Jos Suomen valtio ei aio suojella kansalaisiaan ja jakaa oikeutta, sen tulisi lakata kunnon kansalaisten pito panttivankina ja jakaa kaikille aseet. Nyt tuomioistuimet ja lait estävät oikeuden toteutumisen.