Hyvin väsyneen tutkivan journalistisen työn tuloksena minulla on läjä uutisotsikoita, jotka kaikki liittyvät jotenkin yhteen. Aluksi en meinannut millään keksiä miten, mutta ristikuulusteltuani kaikkia osapuolia ja valvotettuani itseäni ihan liian pitkään, päätin lopulta olla simuloimatta hukutuskidutusta itselleni ja tulin siihen lopputulokseen, etteivät nämä otsikot voi pitää paikkaansa.

Arctic sea on edelleen merillä, vaikka sen miehistöä pidettiin pitkään panttivankeina. Alus ei halua tai pääse mihinkään satamaan, vaikka juomavesikin oli välillä kuulemma loppumassa. Tässä ei ole mitään epäilyttävää. Siellä ei ollut aseita ja koko totuus on julkaistu. Älkää kiinnittäkö tähän alukseen enää mitään huomiota. Asia on loppuunkäsitelty.
Puolueettoman tutkimuksen tuloksena todetaan, että Georgia aloitti sodan ampumalla ensin ja Venäjä vain ylireagoi tilanteeseen. Tämä on ikuinen totuus. Älkää kyseenalaistako. Älkää vaan ihmeessä lukeko venäläisistä ”historiankirjoista”, miten talvisota alkoi.
Berlusconi on toistamiseen kommentoinut Barack Obaman rusketusta. Tässä ei ole mitään hämminkiä. Onhan aivan tavallista, että mustaihoisia kuvaillaan ruskettuneiksi. Kaikkihan sitä tekee. Ei Berlusconi mikään rasisti ole. Pois se hänestä.
Millään tällä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, sillä Talent-kisan Markku Laamasen menestys ja suitsutus on täysin ansaittua eikä tämä ole mikään epätoivoinen yritys nostaa katsojalukuja ja tuottaa ilmaista mainontaa nostattamalla otsikoita. Näin ei voi olla, koska Markku laulaa juuri yhtä hyvin kuin miltä näyttääkin. Korvat vuotaa vieläkin verta. Meinasin itsekin tukehtua loppua kohden kun pelkäsin, että Markku kellahtaa kumoon hapen puutteesta. Hänestä ei missään nimessä yritetä väkisin leipoa Suomen Susan Boylea! Ei! Ei ollenkaan, ja tuomareiden kyyneleet olivat ihan aitoja. Se EI ollut huono karaoke-esitys tallinnan laivalta.
Kuin kaksi marjaa?
Ei. Ei tässä mitään tasoeroa ole.
 
Ei se noin voi mennä!
Vieraileva kolumnisti
Shirley Holma