Tutkimistani 181 raiskauksesta puolet olisi voitu estää sillä, että uhri olisi toiminut yleisesti hyväksyttävällä tavalla”, sanoo vanhempi rikoskonstaapeli Ville Hahl Varsinais-Suomen poliisilaitoksesta. Yleisesti hyväksyttävällä tavalla rikoskonstaapeli viittaa 1930-luvulla vallinneeseen käsitykseen yleisesti hyväksyttävästä käytöksestä eli nainen ei saa juoda tai viettää aikaa vieraiden miesten kanssa. Ei kai varsinais-Suomen poliisilaitos kuvittele, että tämä rikoskonstaapeli voisi pitää virkansa tämän lausunnon jälkeen? Selvää on kai ainakin, ettei hän voi puolueettomasti selvitellä enää tämän tyyppisiä rikoksia. Hyväksytäänkö tällainen gradu, jossa vedetään tällaisia virheellisiä johtopäätöksiä? Tällä logiikalla voi nimittäin kirjoittaa pätevääkin tutkimusta, jolla voidaan todistaa afrikkalaisten olevan valkoihoisia tyhmempiä. Tietynlaisilla älykkyysosamäärämittareilla sellaisen tuloksen saa aikaiseksi. Vika on kuitenkin mittarissa ja mittaajassa, ei afrikkalaisissa. Hahl syyttää uhria rikoksesta vaikka uhri ei ole rikkonut mitään lakeja eikä itse asiassa edes rikkonut YLEISESTI hyväksyttyjä käyttäytymissääntöjä. Hahlin mukaan raiskauksia voitaisiin estää sillä, että uhrit opastettaisiin muuttamaan elämäntilannettaan ja tapojaan. Tervetuloa Iraniin.

Hahlin mielestä ryöstettyjä pankkeja ja jalokivikauppiaita voitaisiin siis opastaa estämään ryöstöjä muuttamalla heidän käyttäytymistään. He voisivat esimerkiksi piilottaa liikkeensä ja kauppatavaran. Onko ihme, että tulee ryöstetyksi kun lehdessä ilmoittelee, että täällä on paljon kalliita kelloja ja koruja. Pankit eivät ilmeisesti ole vielä tajunneet, että ihmiset tietävät heidän säilyttävän suuria rahamääriä. He voisivat muuttaa tapojaan ja esittää vaikka juoppojen suojakotia. Niitä ei varmaan kukaan ryöstä. Pankkineidit voitaisiin myös kouluttaa muuttamaan tapojaan. Siellä he istuvat täysin aseettomina. Moni pankki on ryöstetty useammin kuin kerran. Nämä pankkineidit pitäisi pistää koville ja pistää heidät nurkkaan miettimään miksi juuri heidät on ryöstetty useammin.
Hakatut vaimot voisi lähettää tapakasvatuskurssille. Kun aviomies alkaa lyödä niin vaimo voitaisiin opettaa pyytelemään anteeksi ja toimimaan paremmin niin, ettei miehen tarvitse lyödä häntä. Jos tulet pahoinpidellyksi, sinun tulee ottaa opiksesi ja alkaa vältellä niitä tilanteita missä näin on käynyt. Jos joku siis käy kimppuusi koulussa, tulee sinun jättää koulu kesken. Et kuulu sinne, pahoinpitelijäsi on päättänyt niin. Jos lisäksi joku käy baarissa kimppuusi, tarkoittaa se sitä, että sinulta on evätty pääsy baariin. Missä ikinä tilanteessa sinua kohtaan tehdään rikos, sinusta tulee siinä paikassa, siinä tilanteessa lainsuojaton. Sinulla ei ole enää oikeutta tehdä sitä. Toiset ihmiset ovat raiskaajia, toiset eivät.  Raiskaajat päättävät poliisin siunauksella, mitä naiset saavat tehdä. Hyvä Hahl, hyvin päätelty! Nyt jos rikos on uhrin vika ja osa meistä on joutunut jonkinlaisen rikoksen uhriksi ja osa ei niin looginen päätelmähän on se, että nämä ongelmauhrit tulisi jotenkin eliminoida. Tällöin saataisiin kaikki rikollisuus eliminoitua. Uhrit voitaisiin steriloida ja pankinjohtajat teljetä vankilaan. Sitten ei poliisiraukkojen tarvitsisi kuunnella näitä ongelmauhrien turhia valituksia kesken kahvitunnin.
Raiskauksien määrät varmasti voitaisiin puolittaa. Mitä jos aloitettaisiin sillä, ettei kerran lukkojen taakse saatuja raiskaajia enää päästetä vapaaksi…ikinä. Tämä vähentäisi raiskauksia melkoisesti. Sitten voitaisiin puuttua poliisien ja tuomioistuinten asenteeseen näitä rikoksia kohtaan. Raiskauksen uhria tulisi kohdella kuten minkä tahansa muun rikoksen uhria siis ilman syyllistämistä. Tällä tavalla saataisiin varmistettua, että rikokset varmasti ilmoitetaan poliisille. Sitten kun ottaa vielä huomioon, että jos tuleville raiskaajanaluille ei myytäisi tällaista Hahlin kaltaista propagandaa siitä, että raiskaus on oikein tietyissä tilanteissa eikä tajutontakaan naista saa raiskata niin eiköhän näillä toimenpiteillä se puolittaminen olisi jo lähellä.
Jos tämäkään ei riitä niin voidaanhan miehille laittaa vaikka siveysvyöt perjantai- ja lauantai-illoiksi, etteivät he pääse tajuttomuudenmaille vaipuneiden tyttösten kimppuun. Raiskaus on rikos, joka on miesten ongelma. Naisten ei kuulu joutua rajoittamaan elämäänsä miesten ongelmien takia.