Naisilla ei kuulemma saa olla haluja. Jos tällaisia luonnottomia seksihimoja joltain pervertikolta löytyy, ne tulee kohdistaa vain aviomieheen. Olen täysin samaa mieltä. Perverssejä seksihimoja tulee hillitä ja hallita. Mihinkä tämä maailma menisi, jos impotentit sovinistit eivät pystyisi pitämään naista kodissaan kokkina ja ilmaisena siivoojana? Mihinkä tämä maailma menisi jos muut naiset saisivat nauttia yhdynnästä siitä huolimatta, että kaikki naiset eivät siitä pidä? Täytyypä painaa tämä mieleen seuraavan kerran kun alkaa himottamaan. Heitänkin dildon seinään ja alan tehdä katumusharjoituksia. Siitä on patterit loppu muutenkin.

Naisten seksuaalisuus ei ole jumalan luomaa. Seksuaalihimoista kärsivät naiset tulisi siis ympärileikata. Yritäpäs siinä sitten huohottaa himokkaasti ilman klitorista. Silpominen toimii varmasti, koska sehän on sama kuin yrittäisi tökkiä naista puolikkaalla pippelillä tai tehdä lapsia ilman kiveksiä. Jos himot ei sillä poistu, että jätetään naiselle pelkkä riemureikä (avio)miehen iloksi niin sitten meille voisi alkaa syöttää niitä pedofiileille tarkoitettuja hormoneja, jotka vähentää irstaita haluja. Onhan naisen halu yhtä luonnotonta kuin pedofiliakin.
Sitten kun tämä on tehty, ollaan palattu vanhaan kunnon maailmanjärjestykseen missä nainen on aviomiehensä ilmainen huora. Sitten kun mies haluaa pitää hauskaa eikä kuunnella vaimonsa nyyhkytystä sängyssä, hän voi mennä maksullisiin huoriin.
Tokihan on niin, että jumala suuressa viisaudessaan loi klitorikseni siksi, että olisin parempi kokki aviomiehelleni. Sitä faktaa ei muuta sekään, ettei jumala suuressa viisaudessaan osoittanut minulle sitä ainoaa oikeaa aviomiestä, jonka penis on ainoa penis maailmassa, joka muodoltaan sopii riemurasiaani salasanakoodin ja terskanjälkitunnistuksen jälkeen.
SALLITAANKO naisen halut (yhteiskunnassa)? Milläs vitulla ne otat pois?
 
*Uusinta. Kirjoitus on alun perin julkaistu 23.10.1801.