Tässä on nyt populismista niin lahjakas näyte, että oikein on pakko lukea tämä vielä läpi. Sopiiko olettaa, että tällaista paskaa yritetään syöttää ainoastaan sellaisille äänestäjille, joita perussuomalaiset itsekin pitävät täysin aivokuolleina. Kyllä, tottakai, soinilaiset taas asialla.

Perussuomalaiset haluavat lakkauttaa ruotsin kielen virallisen aseman toisena kotimaisena Suomessa ”koska kielilainsäädäntö ei vastaa todellista tahtotilaa maassamme".
Entäs sitten? Joidenkin ihmisten tahtotilan mukaan täältä pitäisi lakkauttaa myös kaikki homot ja valkaistua vessapaperia tummemmat ihmiset. Vähemmistöjen oikeudet eivät saa olla enemmistönkään tahtotilan vietävissä. Se ei käy ensinnäkään siksi, että se johtaisi epäilemättä ihmisoikeusrikkomuksiin ja toiseksi vähemmistöjen asema muuttuisi jatkuvasti vaihtelevien poliittisten tuulten mukaan.
”Ruotsin kieleen käytetään perussuomalaisten mielestä suhteettomasti veronmaksajien varoja. Järjestö katsoo, että muun muassa tulevan Yle-maksun määrä on suoraan verrannollinen ruotsinkieliseen palvelutarjontaan.”
Eli suomeksi : ”ne vie meidän rahat”. Kuinka rikkaita rasistit ovatkaan! Mihin ikinä käännyt, on joku vienyt heidän rahansa. On se sääli, etteivät he vielä ole kuolleet nälkään. Ehkä pitäisi hakea muutama lentokoneellinen somaleja syömään heidän eväänsä. Nyt nämä älykääpiöt siis syyttävät suomenruotsalaisia tv-maksuista! Voi perseensuti, lukekaa tarkkaan mitä perussuomalaiset puhuvat, jos haluatte ymmärtää historiaa. Tässä nimittäin demonstroidaan erittäin lahjakkaasti miten paska myydään aivottomalle kansalle. Juuri näillä argumenteilla juutalaiset talutettiin kaasukammioihin.
”He kyselevät kannanotossaan, tehdäänkö venäjästäkin tulevaisuudessa Suomen virallinen kieli, kun venäjänkielisten määrä saavuttaa ruotsinkielisten määrän.”
Ja sitten tämä iänikuinen pelottelutaktiikka. Totuus on se, ettei Suomeen kolmatta virallista kieltä tule. Homma menisi liian monimutkaiseksi. Jos meille jää vain yksi virallinen kieli, on riski paljon suurempi, että esim. venäjä voisi päätyä toiseksi kieleksi jossain vaiheessa. Ruotsin asema on muutenkin ihan erilainen kuin venäjän kielen. Venäläiset ovat pääsääntöisesti maahanmuuttajia, suomenruotsalaiset eivät. Taas pitää vissiin muistuttaa siitä, että Suomi on ollut Ruotsin kanssa valtioyhteydessä satojen vuosien ajan. Venäjän sylkykuppina elettiin vain lyhyt hetki ja todettiin, ettei oikein sovita yhteen. Näitä ei voi verrata keskenään. Sitten on eri asia, että Itä-Suomessa ehkä tarvittaisiin venäjää enemmän kuin ruotsia. Siinä mielessä on sääli, että opinnoissa sidotaan niin paljon aikaa pakollisiin kieliin sen sijaan, että oppilaiden annettaisiin opiskella kieliä jotka kiinnostavat tai joista on heille hyötyä. Olen jo aikaisemmin kuitenkin maininnut tässä blogissakin, että vähemmistön oikeuden puhua omassa kotimaassaan omaa äidinkieltään tulisi painaa vaa’assa melkoisesti.
Itse en henkilökohtaisesti ole siis ihan varma tästä ruotsin kielen virallisesta asemasta Suomessa. Mutta sen säilyttämistäkin suurempi rikos olisi lakkauttaa se näillä perussuomalaisten esittämillä perusteilla. Noilla perusteilla voisi nimittäin sen jälkeen lakkauttaa kaikkien muidenkin vähemmistöjen kaikki oikeudet. Sen jälkeen menevät enemmistönkin heikompien lenkkien oikeudet, sitten menevät enemmistön vahvimmat lenkit, jotka vastustavat perussuomalaisia ja lopulta kaikki kuuluvat enemmistöön, koska kukaan ei enää uskalla puhua mitään. Kuulostaa tutulta. Ovatko perussuomalaiset kommunisteja?