Pääseekö näille Porvoon käräjäoikeuden lomamatkoille Afrikkaan mukaan muita turisteja? ”Näe Afrikkaa ja opi lakia”. Tämä Afrikan aurinkoon suunnattu seuramatka keskittyy joukkotuhontaan. Seurueeseen kuuluu syyttäjä, tuomari ja syytetty. Afrikassa syytetty esittelee vanhoja kotikontujaan. Voit esimerksiksi tutustua hänen vanhan kotitalonsa keittiöön, missä syytetty ei ole koskaan pitänyt kokouksia ja kehottanut naapureitaan tappamaan viereisen kylän asukkaita. Talon takapihalla tutustut mielenkiintoiseen kukkulaan, jonka takana syytetty ei ole ampunut naapurikylän asukkaita niskalaukauksella.

Tutustut myös tuomarin kanssa syytöksiä selvästi selkeyttävään kyläkauppaan, josta voit samalla ostaa matkamuistoksi nurkkaan kupsahtaneen heinäsirkan. Kaupassa sinulle selviää, että sen edellinen omistaja on kuollut. Syytetyllä ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Voit katsella maisemia auton ikkunasta, nähdä ehkä sarvikuonon, samalla kun kiertelette joukkohautapaikoilla, joissa makaa sadoittain ruumiita. Syytetyllä ei ole asiaan mitään osuutta. Rentoudu paikallisten todistajien kanssa, jotka kertovat sinulle kuinka syytetty on tappanut heidän naapureitaan. Älä kuitenkaan usko mitä he puhuvat, sillä poliittinen tilanne maassa on sellainen, etteivät todistajat välttämättä ole luotettavia. Illalla voit rentoutua paikallisessa baarissa ja kuunnella kuinka puolustus ja tuomari tappelevat. Iskuja satelee pääasiassa vyön alle. Erittäin rentouttavaa. Suosittelemme lämpimästi.
Tämän täytyy maksaa paljon?! EI! Tämä on ilmaista. Jos olet maksanut verosi, pääset mukaan omilla verorahoillasi. Muistathan maksaa myös oman osuutesi syytetyn ja tuomarinkin matkoista. Matkan päämäärä on selvittää, missä syytetty ei punonut juonia joukkotuhonnasta ja missä hän ei tappanut ketään. Tulet näkemään monia todisteita joukkotuhonnasta, joilla ei kuitenkaan ole mitään todistettavaa yhteyttä syytettyyn. Sitä ei sovi unohtaa. Muista nauttia Afrikan auringosta. Luotettavana matkatoimistonasi toimii Porvoon kä-kä-kä-käräjäoikeus.