Maailmaan on ilmeisesti syntynyt yksi salakavala uusi rotu. Se on ihmisen näköinen ja valkoihoinen. Päällisin puolin se näyttää tavalliselta homo sapiensilta, mutta sillä on pienempi aivokapasiteetti, vaikeuksia ymmärtää puhetta ja tuottaa järkeviä lauseita. Se keskittyy neuroottisesti tummaihoisten homo sapiensin edustajien kyttäämiseen. Se on ilmeisesti risteytynyt vahtikoiran kanssa, koska se omistaa usein elämänsä raportoidakseen tummaihoisten homo sapiensin edustajien jokaisen aivastuksenkin siitä huolimatta, ettei yleensä pidä näistä lajikumppaneistaan. Silti se ei kykene ajattelemaan mitään tai ketään muuta.

Ruotsalainen poliitikko Jimmy Åkesson on tehnyt Halla-ahot ja uskaltanut mennä sanomaan ääneen, että muslimit ovat Ruotsin suurin uhka nyt ja tulevaisuudessa. Jimmy heilautti taikasauvaa ja painokoneet tottelivat. Vastauksena ryöppy rasismisyytöksiä ja taas huudellaan kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Sinällään tuohan on vain kuvaus koko läntisen maailman tämän hetkisestä tilanteesta. Tämän hetken suurin uhka ei ole ydinvoima, luonnonmullistukset, Neuvostoliitto, katolinen kirkko tai muukaan entisaikojen vitsaus. Suurin uhka on nimenomaan muslimiterrorismi. Pitää olla aika sokea, kuuro ja jokseenkin jälkeenjäänyt, jos ei sitä ole vielä huomannut. Tosin allekirjoitan tämän ainoastaan kun puhutaan välittömistä turvallisuusuhista.
Kirjoituksessaan Jimmy Åkesson kyllä puhuu myös muslimien vaikutuksesta ruotsalaiseen yhteiskuntaan ja siitä kuinka ruotsalaiset ovat alkaneet luopua omista perinteistään maahanmuuttajia miellyttääkseen. Voi tylypahkalla päähän. Tässä vaiheessa pakko huomauttaa, ettei Åkesson tosiasiassa kuvauksensa perusteella puhu islamista vaan ääri-islamista. Hän ei kuitenkaan erottele näitä kahta kirjoituksessaan. Tällainen asioiden erottelu ja jäsentely on rasisteille usein ylivoimaisen hankalaa. Kaiken kaikkiaan rasistien kirjoituksista paistaa aina läpi se sama hyvin pelkistetty ja yksinkertainen järjenjuoksu. Sitten ihmiset ryntäävät tavaamaan heille ajattelun aakkosia. Siis sitä, ettei 1+1 ole 1. Tuo järjenjuoksun hitaus taitaa olla rasistirodun todellinen heikkous. Luultavasti se kuolee sen takia sukupuuttoon, mutta toisaalta rasistithan kannattavat sitä heikoimpien valikoitumista pois ruokaketjusta. Lisäksi heidän mielestään ihmiset voivat hyvin sekaantua tähän luonnonvalintaprosessiin, joten ehkä meidän tulisi antaa rasistirodun sukupuutolle vähän vauhtia. Ihan heidän omien oppiensa mukaan.
Äärimuslimien oireilua yritetään ymmärtää useimmiten oman historiamme kautta. Pitäisikö heidät nähdä lahkoina kuten kristilliset itsemurhalahkot vai ovatko he katolinen kirkko keskiajalla vai mitä ihmettä ne oikein toilailevat? Åkessonilla pitää virheellisenä sitä lähtökohtaa, että länsimaissa kuvitellaan islamin olevan perusteiltaan niin samanlainen kuin kristinusko, että lopulta islam kesytetään ja heitä tulee sekularisoituneita kuten meistä kristityistäkin pikkuhiljaa tuli. Hän kuvailee pessimistisesti sitä, kuinka sharialakia kannattavat muslimit ovat siis toivoton tapaus. Tuli vaan mieleen, että näin varmaan ihmiset ajattelivat myös katolisen kirkon terrorista satoja vuosia sitten? Ja mitäköhän mahtoivat muslimit ajatella ristiretkeläisistä? Melko jumalattomilta terroristeilta varmaan vaikuttivat. Islam kesyyntyy tai sitten ei. Me emme kuitenkaan voi islamia kesyttää. Muslimien on tehtävä se itse. Ei meidän takia vaan pelastaakseen itsensä.