Anteeksi jos tämä teksti sisältää kirjoitusvirheitä, mutta mulla ei ole penistä. Annoin kyllä kaikkeni, kaikki 85 % mitä peniksettömästä kropastani lähtee. Uutinenkin on vanha, mutta mitäs muuta peniksettömältä odotatte.

Norja teki rohkeasti totuudenmukaisen yhteenvedon maansa ihmisoikeustilanteesta:
”Norjan hallituksen laatiman selonteon mukaan Norjassa on liikaa kotiväkivaltaa ja raiskauksia, liian suuret palkkaerot sukupuolten välillä, maahanmuuttajia syrjitään ja viharikoksia on liikaa. Suuri ongelma on, että naiset ovat aliedustettuina johtopaikoilla, että yhä useampi nainen on osa-aikatyössä ja että naiset tienaavat keskimäärin vain 85 prosenttia siitä mitä miehet”
Kaikki vauraat Länsi-Euroopan maat voisivat nyt perässä ilmiantaa itsensä, koska sama pätee muuallakin. Nuoremmat demokratiat Itä-Euroopassa joutuisivat myöntämään pahempiakin ihmisoikeusrikkomuksia. Jos vakiintuneet demokratiat eivät tämän parempaan pysty niin miten voimme vaatia sitä muilta mailta, kuten länsimaisena tapana on. Onko niin, että näitä ei pidetä ongelmana. Riittää, ettei naisia saa avoimesti alistaa, mutta kulissien takana voi vähän potkia päähän, pitää alemmilla palleilla ja maksaa vähemmän palkkaa. Kyse ei ole pelkästään siitä, että naisvaltaisilla aloilla maksettaisiin vähemmän palkkaa vaan ihan samasta työstä maksetaan vähemmän, jos olet nainen. Tuo ero olisi hälyttävä vaikka se olisi vain 99 %, koska se paljastaisi jonkinlaisen päähänpinttymän siitä, että miesten työ on arvokkaampaa. Joillain aloilla on Ruotsissa tehtyjen selvitysten mukaan naisilla 50-80 % alemmat palkat. Tekosyyksi ei riitä, että naiset eivät osaa neuvotella palkasta. Lait eivät selvästikään toimi. Niiden toimeenpano ja seuranta ei ole riittävää, jos tilanne on tämä.
Kotiväkivallan uhrit jätetään yksin, eikä vaimoaan hakkaavan miehen rangaistus ole kummoinen. Tuntematonta ei saa hakata, mutta vaimoa kyllä ja lapset tietenkin yleisönä, jotta hekin seuraisivat esimerkkiä. Raiskauksista tuomiot ovat pieniä ja selittelemällä pääsee vielä vähemmällä. Kyllä näitä rikoslukuja saataisiin alas, jos halua löytyisi. Kuinka suuri osuus esimerkiksi raiskauksista on rikoksenuusijoiden tekemiä? Nämä molemmat rikostyypit ovat tuomioistuinten erityissuojeluksessa.
Maahanmuuttajat ahdetaan outoine tapoineen köyhiin lähiöihin eli sinne missä asuu se porukka, joka etsii elämänsä epäonnistumisille syntipukkeja. Isi hakkasi äitiä, tyttöystävä raiskattiin rangaistuksetta ja nyt kerrostalo on täynnä somaleja. Elämä ottaa päähän, koulutuspaikkaa ei ole, eikä töitä. Siinä tulee eittämättä ehkä tyhmemmälle mieleen, että miltäköhän tuntuisi hakata somalia pesäpallomailalla.
Näitä asioita ei selvästikään pidetä ongelmana. Jopa ihmisoikeuskeskuksesta kerrotaan, että tavallisesti YK:n jäsenmaat kehuvat sitä, kuinka hyviä ovat. Siellä ei ole kuulemma koskaan nähty näin itsekriittistä raporttia kuin Norjan. Ehdotan, että Suomen raportin kirjoittaneille maksetaan 85 % heidän palkastaan. Itse aion tehdä tästä lähtien töissä 85 % päivää. Lopun aikaa mietin naiseuttani ja sitä kuinka en kerta kaikkiaan peniksettömänä pysty parempaan.