Pyyteettömän tutkivan journalistisen työn tuloksena olen paljastanut kansainvälisen rikosliigan. Juoksin ensin unissani pari kierrosta läheisen italialaisen ravintolan ympäri ja ostin sitten askin eestiläistä salakuljetettua tupakkaa. Tällä tavalla soluttauduin mafian veikeään maailmaan. Jouduin peiteoperaation aikana polttamaan monta laitonta tupakkaa (poskareita tietysti), mutta onneksi olin hankkinut itselleni syytesuojan perustamalla säätiön ja rahoittamalla Keskustaa viime vaaleissa.

Kontaktini kertoivat minulle hesarin välityksellä, että nyt virolaisten maalaistyttöjen lisäksi Suomeen höynäytetään maalaispoikia Virosta lupailemalla kunnollisia töitä. Suomessa vasta paljastuu, että kyse onkin mafian rekrytoinnista. Pojat pistetään varkaisiin, tytöt ”sosiaalipalvelujentuottajiksi”.
Mietittyäni hetken miksi virolaisia maalaispoikia ei laiteta myös ”sosiaalipalvelujentuottajiksi” suomalaisnaisten iloksi, pyyhin kuolat Dressmann-katalogistani ja söin lohdutukseksi levyn suklaata. Oli pakko rauhoittua, sillä italialaiskontaktini oli paljastanut, että Italian mafia on höynäyttänyt maalaispoikia Roomaan jo pitkään. Kuuluisin Italian mafian uhri on Silvio Berlusconi. Hänet on aikoinaan sullottu autoon jostain kylän takakujilta ja käsketty pääministeriksi. Kokeneet italialaiset diplomaatit ja poliitikot vannovat, että Berlusconi tosiaan on täysin höynäytetty maalaispoika. Samaa mieltä on myös Berlusconin puolustus.
Näin sen täytyy mennä!
Vieraileva kolumnisti
Shirley Holma