Vähän vahingoniloisena olen seurannut, kun Ruotsi on saanut oman inhokkiblondin koko kansan raivoksi. Ei se kyllä silti Tuksua voita. Asialla on Paul Ankan ruotsalainen vaimo, joka todella tietää miten otsikkoja revitään. Ruotsin TV3 erehtyi tekemään yhteistyössä kolmen ruotsalaisen Hollywood-rouvan kanssa neljän jakson tv-ohjelman, Svenska Hollywoodfruar. Siis tosi-tv juttu Hollywoodissa rikkaiden miesten kanssa naimisissa olevista ruotsalaisista naisista. Anna Anka on nimestään huolimatta totista totta ja ilmeisesti tosissaan. Näitä juttuja lukiessa kannattaa hakea pop cornit ja suklaalevy kainaloon.

Ruotsalaisten tunteet kiehahtivat ylitse, kun Anna ilmoitti, että sarjan kaksi muuta naista tulisi heittää ulos sarjasta, koska vain hän on kiinnostava. Lisäksi tämä 38-vuotias kahden lapsen äiti ilmoitti mm. että naisten kuuluu ottaa miehiltään suihin, eikä ole muuten ihme jos mies pettää muuten. Lisää vettä myllyyn: ruotsalaismiehet ovat nyhveröitä, koska vaihtavat vaippoja ja puhuvat tasa-arvon puolesta, ilman häntä katsojaluvut olisivat kuulemma olemattomat, haukkuu Victoria Beckhamin ja muut Hollywood bimbot tarinoilla, joiden todenperäisyyttä ei voi tarkistaa jne. Kaikkea ei jaksa edes lukea.
Anna kertoo myös kuinka kaikki ruotsalaisnaiset haluaisivat vaihtaa paikkaa hänen kanssaan. Noh, rahasta, palvelijoista ja yksityiskoneesta yms. kieltäytyisi aika harva. Lisäksi hän haluaa auttaa ruotsalaisnaisia, jotka painivat ylipaino-ongelmien kanssa. Se vasta varmasti saakin verenpaineet nousuun kotisohvilla. Anna ei kyllä varmasti yritäkään mitään muuta kuin ärsyttää ja media tekee kaikkensa vääntääkseen asiat kuulostamaan vielä pahemmalta, jos mahdollista.
 
Sitten pop cornien kaveriksi vähän kokista, kun jännitys tiivistyy….rumpujen pärinää…Anna on jäänyt kiinni paristakin valheesta. Ensin hän kertoi, että oli mennyt Paul Ankan silloisen naisystävän personal traineriksi ja miettinyt jälkikäteen kuinka hänen oli täytynyt treenata jotain vanhaa känttyä (Paul Ankaa). Toisessa lööpissä se oli tietenkin rakkautta ensisilmäyksellä. Ilmeisesti Amerikan tavat on opeteltu huolella, sillä Anna ei tunnu muistavan minä vuonna sijoittui miss Ruotsin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Annan oman muistikuvan mukaan se tapahtui -94. Sitten kun paljastui, ettei se pidä paikkaansa, muuttui vuosi -93:ksi. Jos se pitäisi paikkansa, olisi Anna Anka yhtä kuin Victoria Silvstedt, toinen kohublondi. Kisojen järjestäjiltä sitten lopuksi selvisi, ettei neitonen ole koskaan kisoihin osallistunutkaan. Miss Skåne –kisaan kylläkin, muttei sijoittunut sielläkään. Ihanaa, että joku tässä nopeiden tietoyhteyksien maailmassa uskaltaa vielä valehdella itsensä pussiin.
Viimeiset suklaalevyn rippeet menee alas lukien, että Anna piti pitkän esitelmän lehdessä siitä, miten hän tuomitsee plastiikkakirurgian ja kaikki muut Hollywood-hömpötykset ilmeisesti todistellakseen, ettei hän ole juuri sellainen Hollywood-bimbo, jota hän selkeästi kuitenkin ainakin esittää.
Olen aiemmin ihmetellyt, mikä näissä masokistijulkkiksissa viehättää. Nyt aloin  kuitenkin miettiä, että mikä näitä masokistijulkkiksia vaivaa, että he väen vängällä tahtovat julkisuuteen vaikka se olisikin vain negatiivista?